Sayfa 424/1060 İlkİlk ... 324374414422423424425426434474524924 ... SonSon
Arama sonucu : 8474 madde; 3,385 - 3,392 arası.

Konu: PRTAS - ÇBS Printaş

1.  Alıntı Originally Posted by 2onur2= Yazıyı Oku
    Yoktu ilginç.
    bizim japon beklentileri suya düştü katılanlar arasında banka ve avukat varmıydı.çoğunluk demekki holdingte kendileri katıldı.

2.  Alıntı Originally Posted by 2onur2= Yazıyı Oku
    Ocak şubat arası genel kurul patron martta aynı kadroyu görmek isterim dedi birde bu var.
    Çavuşoğulları hariç kaç kişi idiniz. Ve içlerinde aykırı biri varmıydı ?

3. Toplantı başkanı ayrılma hakkını kullanabilirsin deseydi kullanırdım.bi ara canım çok sıkıldı.

4. bir imza attık olmadı dendi yırtılar kağıtları yeniden imzalattılar. Sonradanda gelenler oldu bilmiyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by 2onur2= Yazıyı Oku
    Toplantı başkanı ayrılma hakkını kullanabilirsin deseydi kullanırdım.bi ara canım çok sıkıldı.
    O Bu toplantıda olmaz dı ki. Öyle olsa ben Balıkesir'den atlar gelirdim. Bunlar anladığı kadarı ile ölmek üzere olan şirketi diriltmeye çalışıyorlar şimdilik. Son 5 yıllık Bilanço felan bahsettiler mi acaba

6. hadi 50 kişi yi bulduk

7. hayaler şimdilik bitti bakalım izahname gelecek mi

8.  Alıntı Originally Posted by aslan54 Yazıyı Oku
    O Bu toplantıda olmaz dı ki. Öyle olsa ben Balıkesir'den atlar gelirdim. Bunlar anladığı kadarı ile ölmek üzere olan şirketi diriltmeye çalışıyorlar şimdilik. Son 5 yıllık Bilanço felan bahsettiler mi acaba
    Bizim derdimiz kayıp olan 5yıl neoldu dediğin gibi şirket ölümü dirimi belli değil blançolar hazırlanacak borsaya dönmek için izahnameyi hazırlıyacaklar konuşulanlara göre hiç bir sorun yok asıl zorluklar aşıldı şimdi en iyi blançoyla borsaya dönmek patronda yıprandı bizlerde duymak istediklerimi duyamadım onun sıkıntısı var.

Sayfa 424/1060 İlkİlk ... 324374414422423424425426434474524924 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •