Sayfa 461/1001 İlkİlk ... 361411451459460461462463471511561961 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 3,681 - 3,688 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - II

31.10.2019 tarihli HSK adlı yargı kararnamesi :

https://www.hsk.gov.tr/Eklentiler/fi...i%20sıralı.pdf

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Türkiye bağırsaklarını temizliyor diye tertemiz insanları suçsuz yere yalanlarla hapse tıkarken iyi mi oluyordu?

KHK ile gerçekten mağdur olan mutlaka vardır hepsine geçmiş olsun inşallah da en kısa sürede masumiyetleri ispatlanır aklanırlar, ama haklı yere yanan da kusura bakmayın yansın...
    Adamlar hukuksuzdu ama AKP'nin hukuksuzluğu onları kat kat aştı. KHK ile işten atılan binlerce solcu sendikacının fetöyle ne ilgisi vardı?

Üstelik iktidar partisinin içindeki büyükbaş fetoculara dokunulmazken öğretmen, polis, memur bir çok sıradan yurttaş darbe girişimi ile ilintisi ispatlanmadan zulme maruz bırakıldı. Ortada mahkeme kararları mı varki masumiyetlerini ispat edilebilsinler?
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

3. Malesef bahsettiğiniz sıkıntıların hepsi mevcut. Yine de Arınç konuşacak en son kişilerden birisi.
     Alıntı Originally Posted by ekfuture Yazıyı Oku
    Adamlar hukuksuzdu ama AKP'nin hukuksuzluğu onları kat kat aştı. KHK ile işten atılan binlerce solcu sendikacının fetöyle ne ilgisi vardı?

Üstelik iktidar partisinin içindeki büyükbaş fetoculara dokunulmazken öğretmen, polis, memur bir çok sıradan yurttaş darbe girişimi ile ilintisi ispatlanmadan zulme maruz bırakıldı. Ortada mahkeme kararları mı varki masumiyetlerini ispat edilebilsinler?

*hazine: 2017 yılı ekim ayında ihracına başlanan altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası ihraçlarına 2020 yılında da devam edilmesi planlanmaktadır

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Cafe Trend&amp;Trade - II

hazine: 2020 yılında, 222,6 milyar tl anapara ve 129,4 milyar tl faiz olmak üzere toplam 352,1 milyar tl tutarında borç servisi gerçekleştirilmesi, borç servisinin 287 milyar tl'sinin iç borç 65,1 milyar tl'sinin ise dış borç servisi olarak yapılması öngörülmektedir

*hazine: 2020 yılında uluslararası sermaye piyasalarından tahvil ihraçları yoluyla 9 milyar abd doları tutarı karşılığında finansman sağlanması öngörülmektedir

*hazine: Bu öngörüler doğrultusunda, 2020 yılında 299,6 milyar tl tutarında iç borçlanma yapılması öngörülmektedir

Hazine kasım ayı ihraç takvimi : ( Daha önce 5 ihale bildirilmişti ama şimdi bu sayı 7’ye yükselmiş

Sayfa 461/1001 İlkİlk ... 361411451459460461462463471511561961 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •