Sayfa 109/899 İlkİlk ... 95999107108109110111119159209609 ... SonSon
Arama sonucu : 7187 madde; 865 - 872 arası.

Konu: SODA - Soda Sanayii

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,488
     Alıntı Originally Posted by NSHYDN Yazıyı Oku
    öncelikle orası 'külliye' saray değil. ayrıca davet mi bekliyorsun koskoca cumhurbaşkanımız demedi mi : Orası benim malım değil, tüm milletin külliyesi diye. çat kapı git. eminim seni ejder meyvesi ile karşılar, türk hamamında ağırlar, medine hurması ile uğurlarlar. cahil seni.

git şişe al sen ne işin soda da.
    Nasuhum mühendis beyim, lisanslı windows kullanmadığı sürece daha da Dawosa gitmem.
    Ula yucin nerdesin? hani emeklilik, çift rakamlar, cam elyaf, supriz bir grafik hazırlamıştın yedin milleti aylarca, muritler yetim kaldı pehhhh... Acıma yetime demiş atalar.
    Eminim bugün gelse iki gaz atsa "yav ne mübarek adam, onun sayesinde sodayı bildik, grafikleri de pek muhteşem" güzellemeler birbiri ardına sıralanır geri kalan güruhu da " malınızı kaptırmayın" sloganıyla refüze ederler hehhhhh...

SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Eşeğe semer alınırken fikri değil ölçüsü alınırmış. Benim veya kimsenin demesiyle hisse alıp satmayınız.

Barba

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,488
    An itibarı ile iş yatırım elindeki mal ile(204 milyon) doyçe ve çitinin elindeki malın toplamı kafa kafaya gelmiş durumda.
    Eeeee ne olmuş yani, - heeç canım dikkatimi çekti.

SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Eşeğe semer alınırken fikri değil ölçüsü alınırmış. Benim veya kimsenin demesiyle hisse alıp satmayınız.

4. Maliyet 6
    5.4 a gelirse bu fiyattan itibaren kademeli olarak maliyet düşürmek için alışa başlayacağım...

Redmi 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by enkahramanrıdvan Yazıyı Oku
    https://youtu.be/VScSEXRwUqQ

6.900 lira ortalama ile bana gelsin .. The end ...
    Herkesin hesabı kitabı farklıdır ama buraya kadar sabrettiyseniz daha da sabredebilirdiniz bence.

Alıntı Originally Posted by enkahramanrıdvan Yazıyı Oku
    https://youtu.be/VScSEXRwUqQ

6.900 lira ortalama ile bana gelsin .. The end ...
    Ben de Pelerin gibi dusunuyorum. Bu hissede paran kaybolmaz. Sadece zamana ihtiyaci var.

8. birkaç hafta önce suriye olaylarından borsa çökerken 5,70 altına inmeyen sağlam ayakları yapan hisse ne olduda bu hale geldi battı haberi geldi sanki arkadaş nasıl bir pisliğe bulaştık biz

Sayfa 109/899 İlkİlk ... 95999107108109110111119159209609 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •