Originally Posted by Black Mirror Ustadlar sizlerden cok degerli bilgiler ogreniyoruz. Bu yuzden sizlere cok tesekkur ediyorum ve dunya tasarruf gununuzu kutluyorum.Saygilar Sizinde kutlu olsun
Originally Posted by admustafa Piyasa var ama Tam ben diyecektim, önce davranmışsınız. Piyasa var Serbest olmasa da olur.
Originally Posted by myfinans Tam ben diyecektim, önce davranmışsınız. Piyasa var Serbest olmasa da olur. Bu konuyla ilgili bir özlü söz var ama Uygun kaçmaz konuyu farklı yönlere çekmeyelim
Originally Posted by admustafa Bu konuyla ilgili bir özlü söz var ama Uygun kaçmaz konuyu farklı yönlere çekmeyelim Bu günü ve geceyi de bitirdik. Yarın umarım merdivenin bodruma inmediği bir gün olur. Endekste az da olsa yeşil yapar.
Originally Posted by myfinans Bu günü ve geceyi de bitirdik. Yarın umarım merdivenin bodruma inmediği bir gün olur. Endekste az da olsa yeşil yapar. Bu arada TBV MK 62,39 yapmış Ben kaçırdım getiriyi
Originally Posted by admustafa Bu arada TBV MK 62,39 yapmış Ben kaçırdım getiriyi Bende bugün aldımdı bende kaçırdım. Bi de pahalı almış olduk. Daha da bu kadar yapmaz bekle dur.
Originally Posted by myfinans Bende bugün aldımdı bende kaçırdım. Bi de pahalı almış olduk. Daha da bu kadar yapmaz bekle dur. Hafta sonu %0.12 işte getirisi belli Pahalısı ucuzu değil hafta sonu sakin kafayla düşüneyim diye aldım zaten ben bu hafta karman çorman geçti
TOT ve TPF'de merdiven gelmiş
Forum Rules
Yer İmleri