Bu arada klimasan ın masallahi var![]()
O egeli ben değilim
Uzmanları takip ederken, özellikle geçmişte ne başarmış, şu an neyi iyi yapıyor buna dikkat edin...ayrıca siyasi görüş olarak aşırı uçlarda mı, bu çok önemli.. bazen ideoloji her şeyin önüne geçiyor.
siyasi görüşümü az çok herkes tahmin ediyordur...ama işime olan saygım ve ahlak anlayışım verileri yorumlarken siyasi görüşümden etkilenmeme İzin vermez...bu piyasayı yorumlarken çok daha önemlidir...çünkü paranın siyasi görüşü olmaz.
Sn. Cautionary klimasan öngörünüz için tebrik ederim sizi. Faydalandım.
Öğrenmek istediğim fiyat hedefiniz nedir? Bu fiyatlardan hisseden tamamen çıkabilirmiyiz.
Saygılar,
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fiyat hedefi diye bir şey yok. Hisseye giriş kriterleri gibi çıkış kriterleri de var. Mesela grafik pahalı bir hisseye girmem..ama grafik pahalı bir hisseyi satmam da gerekmiyor..artık klimasan grafik pahalı, bu nedenle sıfırdan yeni giriş önermem.,uygun noktalardan ek alım yapılabilir ama...satış için bilanço Larda bozulma ya da tepeden %30 u aşan düşüş görmem gerek.
Hektas grafik pahalı olduğu için alım radarımda değil, bu nedenle diğer detaylarıyla ilgilenmiyorum..elimde olsa satmaz, toplamaya da devam ederdim ama.
Ereğli grafik pahalıydı, artık değil ( 6 ay önce çıktı sanırım).. bu nedenle yakın takip ediyorum...global konjonktür nedeniyle çelikler baskı altında...ancak 6 tl altını görürse konjonktüre bakmaz alımlara başlarım...endeks 106 bini aşarsa 7 tl üzerinden bile alabilirim.
Yer İmleri