Sayfa 96/1000 İlkİlk ... 46869495969798106146196596 ... SonSon
Arama sonucu : 7995 madde; 761 - 768 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    TCD de hangi fonlar dahil belli mi? yoksa degisiyor mu?
    Ben de merak ettim TCD fonları hakkında bilgileri paylaşabilir miyiz?
    Kompozisyon değişimleri vesaire nedir?
    Agresif mi defansif mi?
    Endeks korelasyonu ne?
    Long hedge yapsak ne kadar poz açmalıyız?
    Yaptıkları opsiyonlar neler?
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

2. Salı günü açıklanacak güncel dağılımlar, shangil az ilk sayfayı oku yazıyor orada

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Salı günü açıklanacak güncel dağılımlar, shangil az ilk sayfayı oku yazıyor orada
    Teşekkürler ARKADAŞIM fakat daha detaylı bilgiler verebilir misiniz?:
    Kompozisyon değişimleri vesaire nedir?
    Agresif mi defansif mi?
    Endeks korelasyonu ne?
    Long hedge yapsak ne kadar poz açmalıyız?
    Yaptıkları opsiyonlar neler?
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

4.  Alıntı Originally Posted by Cannnnn Yazıyı Oku
    YHT 0.074094
    YLB 0.285820

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Cannn teşekkür ediyorumm.

5. Tcd mkk sitesinde niye ğözükmüyor ne kadar prim yaptığı .

6.  Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    tzv 11% pazartesi
    Dün kısa vadeli faiz oranlarının yükseldiği konusunda uyarı yapıldı bu başlıkta, ben tzv' den çıkıp tzl' ye geçtim.
    Hiç olmazsa mk11.60 yerine mk14.08 alacağım.Saat 16:00 a kadar fon değiştirme şansın var, tahvil piyasasını takip et.

7.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    Dün kısa vadeli faiz oranlarının yükseldiği konusunda uyarı yapıldı bu başlıkta, ben tzv' den çıkıp tzl' ye geçtim.
    Hiç olmazsa mk11.60 yerine mk14.08 alacağım.Saat 16:00 a kadar fon değiştirme şansın var, tahvil piyasasını takip et.
    sayin memorex
    o kadar tahvil felni anlamiyorum. zaten turkiyeli degilim. birde burada birisi kendi dusuncesin yaziyor tamamen yanlis ola biliyor belki. ama evet bu tip seylerde sanki tahmin zor degil o kadar? evet malesef burani takip etmedim. ama bir sey var. sonunda ikiside ayni getiriyor sanki o kadar farki yok ay basi ve hatta yil basi!
    simdi pazartesi ne alalim sizce? cikalimmi kisa vade aracdan?? bir kisim da tcd de

8.  Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    sayin memorex
    o kadar tahvil felni anlamiyorum. zaten turkiyeli degilim. birde burada birisi kendi dusuncesin yaziyor tamamen yanlis ola biliyor belki. ama evet bu tip seylerde sanki tahmin zor degil o kadar? evet malesef burani takip etmedim. ama bir sey var. sonunda ikiside ayni getiriyor sanki o kadar farki yok ay basi ve hatta yil basi!
    simdi pazartesi ne alalim sizce? cikalimmi kisa vade aracdan?? bir kisim da tcd de
    Her gün piyasayı takip edip duruma göre pozisyon değiştirmek gerekiyor.Bugünden pazartesi ne yapacağımı ben de bilmiyorum, gelişmelere göre karar veriyorum.

Sayfa 96/1000 İlkİlk ... 46869495969798106146196596 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •