Sayfa 766/997 İlkİlk ... 266666716756764765766767768776816866 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 6,121 - 6,128 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IV

1.  Alıntı Originally Posted by loner Yazıyı Oku
    bugün psa peugeot ile fiatchrysler birleşti. 4 büyük şirket dünya oto pazarının yüzde 85-90ını elinde tutuyor.Neden birleştiler çünkü arac pazarında otomasyon artıyor ama karlarda azalıyor.Kapitalizmin kendine içikin kuralıdır sabit sermaye ve amakineleşmenin ürün içindeki payı arttıkça üretimden elde edilen artı değeri artırmak giderek daha büyük teknoloji ve verimlilik gerektirir. O da eskiye oranla daha düşük oranlı bir kar sıçraması yaratır.Şimdi bu gidiş yakında belkı 30-40yıla dünya da tek bir otmobil şirketi kalacak pazarı kontrol eden, çünkü diğerleri kar edemeyip birleşecekler. Ama kapitalizm akıllıdır onu da bize serbest piyasanın kerameti diye satacak, halbuki Sovyet komünist partisi merkezi planlama yaparken otomobil tek merkezden üretilecek dese bunun ne kadar verimsiz zart zurt bişey olduğunu 20 yıl anlatır piyasacılar. Sistem in sınırlarına gelirken tıkanıklıklar çoğalacak bence kaçış yok.
    Otomobil işi
    karli iş değilki abi
    Götürgeçli taşıtların hiçbiri karlı değil
    Para gıda sektörüynen turizimde Bacasız sanayi

2.  Alıntı Originally Posted by loner Yazıyı Oku
    bugün psa peugeot ile fiatchrysler birleşti. 4 büyük şirket dünya oto pazarının yüzde 85-90ını elinde tutuyor.
    bu saydığınız şirketlerden hiç biri pazar payında ilk 5'e bile giremiyor
    birleşince belki ilk 5'e girecekler, nasıl pazarın % 90'nına hakim olacaklarsa..?

3. http://m.haber7.com/emlak/haber/2911...eden-ev-aliyor
    Ülkesinin gelişmesini yabancılara daha düne kadar aç yoksul bildiğimiz şimdi zenginleşen ülke vatandaşlarına ev satarak sağlayacağını sanan iktidarda döviz yükselir ekonomik krizler kronik hale gelir.

4. https://twitter.com/kb__gihmu235/sta...037103104?s=19

O.cocugu gencecik öğretmeni hedef gostermis.

G008 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

AK Parti'de 3 dönem Milletvekilliği yapmış olan Şamil Tayyar, partinin önde gelen isimlerinden biri olan Bülent Arınç'ın son dönemlerde FETÖ'yle ilgili yaptığı açıklamalara tepki göstererek, "Savcıları göreve çağırıyorum." dedi.
    Eski AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar, partinin önde gelen isimlerinden biri olan Bülent Arınç'a sert çıktı. Tayyar, son günlerde "KHK faciadır" ve "Ben şahidim, FETÖ'den yargılananları peşinen suçladılar" gibi açıklamalarının ardından Arınç'a yüklendi. Arınç'ın FETÖ'yü aklama çabasında olduğunu vurgulayan Tayyar, bunun parti içi bir mesele olmadığını dile getirerek yargıyı işaret etti.

Dünyada, şu grup veya tek marka şu kadar milyon otomobil satıyor diye, bir sıralama varmı?

Ben aradim bulamadim, Renault-Nissan-Mitsubishi 1. sıradaymış VW ise 2. sonrası yok, Toyoto, GM,Mercedes, Ford v.s. bunlar nerede belli değil.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

7. https://m.ensonhaber.com/abdnin-turk...n-gecemez.html

ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. yanlış yere yazmışım.
    Son düzenleme : loner; 02-11-2019 saat: 15:30.

Sayfa 766/997 İlkİlk ... 266666716756764765766767768776816866 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •