görüşmelerim var sonra her mesajı okuyacam
Originally Posted by reha kaya Kac yasindasin sen yahu, benim dedemin yaşı zor yeter o yillara 42 gaya abey Dedem savas sebebiyle gec evlenmis Babamda oyle Ha babam neden gec evlenmis onu bilmiyorum😃😃😃
Originally Posted by aydinc görüşmelerim var sonra her mesajı okuyacam Gorusme dedigi de yan komsuyu dinliyor Duyanda nasaya baglandi zanneder😃😃😃
Sn jmk video için teşekkürler. Ne zaman Fitch, Moody's notumuzu indirir, bilin ki gelmeye hazırlanıyor yabancılar diyor Nasrullah Bey sanırım
Originally Posted by Webster 42 gaya abey Dedem savas sebebiyle gec evlenmis Babamda oyle Ha babam neden gec evlenmis onu bilmiyorum Atatürk'ün emir subayiymış de, tamam olsun hikaye!
DOLAR 5 GAYME OLACAK! Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Originally Posted by jmk99 Kiev tek geçerim. Kiev'den geçmedim hiç üstadım ama Moskova'ya yolum düştü Kiev'lileri hiç sevmiyor ordakiler
Originally Posted by verytired Sn jmk video için teşekkürler. Ne zaman Fitch, Moody's notumuzu indirir, bilin ki gelmeye hazırlanıyor yabancılar diyor Nasrullah Bey ☺ Eee suan bir not indirimi olmadi Yabanci gelmeyecek mi? Bisti kim costuracak???
Originally Posted by Webster Eee suan bir not indirimi olmadi Yabanci gelmeyecek mi? Bisti kim costuracak??? Siz ve çevreniz üstadım
Forum Rules
Yer İmleri