Sayfa 772/997 İlkİlk ... 272672722762770771772773774782822872 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 6,169 - 6,176 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IV

Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Cok acik aslinda
    Ben bu acik pozu kapatmak zorunluluğu karşılık ayirma vb zorunluluklara dahi uyulduguna inanmiyorum
    Yani serbest piyasa kurallarına uygun davranılmıyor. Sürekli müdahale olduğu için dolar yükselmiyor mu demek istiyorsunuz?

2.  Alıntı Originally Posted by murlak Yazıyı Oku
    Yani serbest piyasa kurallarına uygun davranılmıyor. Sürekli müdahale olduğu için dolar yükselmiyor mu demek istiyorsunuz?
    abi aslında sinyor vicenteye sormuşun o daha iyi bilirde
    forekste oynama için hem tele hem dolar lazımmış ya
    gerçi hiç oynamadım
    okuyom sağdan soldan işte
    tele basıp bunu yabancıya vermeyince , etraftaki dolarlarını da kullanınca, orda tele - dolar pozisyonuna şort girince yani, satış (azalış) yönlü beklenti
    bi şekilde kuru da düşük tutabiliyomuşun
    yılan hikayesi bu
    ama tabi daha iyi bilen abi'ler yazsa da olur ben bu ka anca anlayabildim mevzuyu
    şimdilik tabi foraks musluğunun başındakiler ses etmiyo da
    onlarda musluğun başına vana fıskıye filan ne zaman takarlar yani oyun devam ederken oyunun kurallarına müdahele ederler mi onu da bak
    bi Allah bilebilir, işte..

3.  Alıntı Originally Posted by murlak Yazıyı Oku
    Enflasyonun 12 olduğuna ianniyorsaniz dolarin dususunun de piyasa geregi olduguna inanirsiniz
    Serbest piyasa olsa su an 10 uzerinde olurdu burda vatandasin dolara bogulmasi da cok etkili hem de cok

Vatandaş doları bankaya yatırınca müdahale için fırsat veriyor. Bankaya yatırmasa bu fırsatı yakalayamaz. Ama bunun da sonu var, sonsuz değil.

Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Enflasyonun 12 olduğuna ianniyorsaniz dolarin dususunun de piyasa geregi olduguna inanirsiniz
    Serbest piyasa olsa su an 10 uzerinde olurdu burda vatandasin dolara bogulmasi da cok etkili hem de cok
    Merkez Bankası başkanı olsa ancak bu kadar cevap verebilirdi.

Alıntı Originally Posted by murlak Yazıyı Oku
    Vatandaş doları bankaya yatırınca müdahale için fırsat veriyor. Bankaya yatırmasa bu fırsatı yakalayamaz. Ama bunun da sonu var, sonsuz değil.
    Bankalardaki dövizin küçük bir kısmı yastık altına çekilmeye çalışılırsa, işte o zaman görürüz ZK satmanın ne demek olduğunu.

Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by murlak Yazıyı Oku
    Merkez Bankası başkanı olsa ancak bu kadar cevap verebilirdi.
    Artik hemfikiriz dimi
    Gecen gunlerde itiraz ediyordunuz.
    Su an 8 olsa dolar elestirirdim cok geri kaldi diye bu kotu performansin sebebi piyasa geregi degil

Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Bankalardaki dövizin küçük bir kısmı yastık altına çekilmeye çalışılırsa, işte o zaman görürüz ZK satmanın ne demek olduğunu.

Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    İyide dthçılar olarak niye kendi kendimize zarar verelim ?
    Çark durduğunda ben zarardan kaçınabileceğimi düşünmüyorum.

Hala iyi niyetle dövizle borcu olanlara zaman tanındığını ve bu çarkın kontrollü olarak kapanacağına inanıyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Sayfa 772/997 İlkİlk ... 272672722762770771772773774782822872 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •