Sayfa 10/602 İlkİlk ... 891011122060110510 ... SonSon
Arama sonucu : 4815 madde; 73 - 80 arası.

Konu: AKSEN - Aksa Enerji Üretim A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by ght Yazıyı Oku
    Gorusumun arkasindayim.Benim acimdan hisse ile ilgili ongorulerimde degisen birsey yok.Hissenin Kasim ayi icerisinde 2.4-2.5li seviyelere tekrardan gelecegini dusunuyorum.Kasim ayi icerisinde dedigim seviyelere geldiginde tekrardan buraya ugrayacam merak etmeyin.Hissenin 2.6li seviyelerden daha da yukari atamayacagini dusunuyordum ama demekki ellerinde dagitamadiklari hisseler varmiski 2.74lere kadar surduler.
    Tekrar ediyorum tum gostergeler bu hisse icin olumsuz, 2.5lere yakin zamanda dondugumuzde ne demek istedigimi anlayacaksiniz.2.74 seviyesi his bir mazi olarak kalacak akillarda...ytd.
    hocam valla hayatımda hiç bir hisse fiyatında sizin 2,4-2,5'ye düşeceğine emin olduğunuz kadar emin olamayacağımı hissettim ve size saygı duydum

eğer sebepsiz bir şekilde 2,4'a düşerse AKSA genel merkezi yakın bana. Gidip konuşacağım elemanlarla. 15 mio usd Madagaskar'a para çıkarabiliyorsanız, toplam dışardaki hisse 50 mio usd biraz geri alım yapın diyeceğim

Bu arada Genel Kurul tarihi belli ise gitmek isteyen arkadaşlar olursa sevinirim beraber gideriz. Benim de ilk genel kurulum olacak.

2. Her sayfada boş yazan birileri olmak zorunda mi? Arkadaş hisseye inanmıyorsun sayfadaki misyonun ne? Paralı askerden gel sana kazandığının 4katini vereyim boş yapma...

3. İş Yatırım ile ne anlaşması yapılmış hele bir anlatın da patrona yukardan mal çakalım. Dolaşımdaki lot sayısı ile iş yatırımdaki lot sayısını biliyorsan önce tabi.
     Alıntı Originally Posted by zoro136 Yazıyı Oku
    Bu hissede iş yatırım ile anlaşma hakkında bilgi sahibi olmadan 3 ve üzerini düşünmek zor yabancılar bizimkilerden daha fazla bilgiye ulaşıyor ve bu hissede yabancı sattı kaldık iş yatırımın insafına. Alıcısı olmayan hissede alıcı varmış havası vermeden satış yapamazsınız bu hareketler bundan ibarettir. Alın ama kar edeceğinizi düşünerek değil benim patrona hediye edecek fazladan param var diye alın !!!
    Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by Capital1461 Yazıyı Oku
    İş Yatırım ile ne anlaşması yapılmış hele bir anlatın da patrona yukardan mal çakalım. Dolaşımdaki lot sayısı ile iş yatırımdaki lot sayısını biliyorsan önce tabi.

Hodri meydan yakında ne demek istediğimi gösterirlerse ah vah etmek yok. Az sabır gerisi gelir.

5.  Alıntı Originally Posted by zoro136 Yazıyı Oku
    Hodri meydan yakında ne demek istediğimi gösterirlerse ah vah etmek yok. Az sabır gerisi gelir.
    hocam çok emin bir şekilde ve sağlam argümanlarla geldin. Ben ikna oldum satıyorum hisseleri şimdi diğer küçük yatırımcı arkadaşları da uyarıyorum hemen.

Not: Cümlemin 3'te 2'si ironi içermektedir Bilin bakalım hangi kısmı

6. Ben biraz mazosistim biraz daha mal alayım o halde

7.  Alıntı Originally Posted by kingo_disco Yazıyı Oku
    hocam çok emin bir şekilde ve sağlam argümanlarla geldin. Ben ikna oldum satıyorum hisseleri şimdi diğer küçük yatırımcı arkadaşları da uyarıyorum hemen.

Not: Cümlemin 3'te 2'si ironi içermektedir Bilin bakalım hangi kısmı
    Borsa ekstredir, gerisi hikayedir. Daha önce bu hissede zarar edip kol kesenler, ben kaybettim herkes kaybetsin kafasında takılanlar asla para kazanamazlar.

8.  Alıntı Originally Posted by Capital1461 Yazıyı Oku
    Borsa ekstredir, gerisi hikayedir. Daha önce bu hissede zarar edip kol kesenler, ben kaybettim herkes kaybetsin kafasında takılanlar asla para kazanamazlar.

hocam ironi yaptım yanlış anlaşılmadım umarım

Sayfa 10/602 İlkİlk ... 891011122060110510 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •