Sayfa 133/1000 İlkİlk ... 3383123131132133134135143183233633 ... SonSon
Arama sonucu : 7995 madde; 1,057 - 1,064 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

  1.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    2 yıllık dün 14:00 itibariyle 12.13 ile kapanış yaptı aslında düşüş değil yükseliş yapmış durumda. Valörlülerde oran 12.28 gördü ve o orana göre düşüş yapmış görünüyor yani yanıltıcı bir durum.Bu gidişle bugün kvba dan çıkıp ppf ye veya valörsüz kısa vadeli kira sertifika fonlarına girip getiri arayacağız.
    memorex saat kaça kadar beklemeliyiz?

  2.  Alıntı Originally Posted by Maydonozcu Kamil Yazıyı Oku
    Gayet mümkün. Benimkisi % 1 temel % 99 teknik üzerine kurulu bir strateji. 1.555 seviyesine gelirse TUA pozisyonumuzu gözden geçiririz. Burayı geçmesi durumunda ilk hedef 1.700 civarı. Böyle bir durumda Dolar/TL 5.80 civarında kalsa bile gayet güzel bir getiri sağlama potansiyeli mevcut.

    Kısa ve orta vadeli olarak cevabını aradığımız soru şu olacak dostlarım: Faiz düşüşünün sürmesi durumunda tahvillerden çıkacak olan para nereye gider ? Bunu bilen parayı vurur.



    Evet gerçekten de önemli olan bu sorunun cevabını bulmak. Tabi risk algısı göz önüne alınarak cevap bulunmalı. İlk olarak kafadan bir tahminde bulunayım. Değerli made ya da emtia fonları olabilir mi?

  3.  Alıntı Originally Posted by Dadaloğlu Yazıyı Oku
    Dünkü saat 14-00 itibarıyla kapanış ortalamasına bakarım (12,01 kapanış ortalaması) . Bir de saat 14-00 itibarıyla bugünkü kapanış ortalamasına bakarım.Şu anda 12,21 ile dünün üzerinde. Böylece de durumu değerlendiririm.
    ben kapanış oranını dikkate alıyorum değerlemelerin ortalamaya göre değil son orana göre yapıldığını düşünüyorum.Fon yönetimlerine sormak gerek.

  4.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    memorex saat kaça kadar beklemeliyiz?
    saat 16.00 a kadar işlem yapmak için zamanımız var ama son işlemi 15 dk. gecikmeli olarak görüyoruz bu durumda 14:30 civarı kontrol edip karar veririz rahatça.

  5.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    saat 16.00 a kadar işlem yapmak için zamanımız var ama son işlemi 15 dk. gecikmeli olarak görüyoruz bu durumda 14:30 civarı kontrol edip karar veririz rahatça.
    Tamam. şu anda 12,20 de, Düne göre 0,07 artıda.

  6. tzv nin fon yönetimini aradım günlük değerleme konusunda son fiyat mı ortalama fiyat mı dikkate alınıyor diye, telefona çıkan kişi son fiyat büyük olasılıkla dedi ama fon yöneticisine sorup bilgi verecek.Kesin bilgi geldiğinde tekrar yazar bilgi veririm.

  7. Ne yapalim sartlar boyle yapti ...sizin dediginizi anladim bankama sordum .cari gūn 2.30 da para hesaba gecip ppf aldigimizda ppf ler saat 17.00 den sonra hesaba gecer ve ileri tarihli fiyattan olur dedi bana .belki de bankadan bankaya uygulama farklari var .yahut araci kurumla calisiyorsunuz .
     Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    lucas sonunda sizde mi mevduat topiğini terkedip buraya geldiiniz. Orada dudu artık sohbeti daha da koyulaştırır. ppf ve kvba fonu valorsüzdür. Fonu sattığınız anda para hesabınıza geçer ve aynı anda diğer fonu alabilirsiniz. Olay bu.

  8.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Ne yapalim sartlar boyle yapti ...sizin dediginizi anladim bankama sordum .cari gūn 2.30 da para hesaba gecip ppf aldigimizda ppf ler saat 17.00 den sonra hesaba gecer ve ileri tarihli fiyattan olur dedi bana .belki de bankadan bankaya uygulama farklari var .yahut araci kurumla calisiyorsunuz .
    Siz hangi banka ile çalışıyorsunuz bilmiyorum ama bu alım satım işleri anında olyor. Öyle 17.00 den sonra hesaba geçmek falan yok

Sayfa 133/1000 İlkİlk ... 3383123131132133134135143183233633 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •