Sayfa 73/864 İlkİlk ... 2363717273747583123173573 ... SonSon
Arama sonucu : 6910 madde; 577 - 584 arası.

Konu: KLMSN - Klimasan Klima

1.  Alıntı Originally Posted by hasan198686 Yazıyı Oku
    Ve yukarıdaki arkadaşın dediği gibi. Sanki 6 aylıkta yüksek kar açıklamak için bilanço ile oynanmış gibi duruyor. Demiyorum ki oynanmış. 2019 180 MN satış yap. Brüt kar 30 mn. 2018 110 satış yap brüt kar yine 30 mn. Stmm aşırı yükselmiş. Esas faaliyetlerden diğer kalemler geliride, gidere dönüşünce olumsuzluğa, olumsuzluk eklemiş. Yukarıda bilançoya kötü demedim, dedim. Şuan 3 aylığın gerçekten rezalet olduğunu anladım. YTD.
    He he he he he he he he

Neyse dipnotları okuyupta göz yormaya değmez, hiç beğenmedim 3 aylık performansı. Milyonlarca lotu çizenler düşünsün bu bilanço ile kime boşaltacaklarını...

3.  Alıntı Originally Posted by rizeli28 Yazıyı Oku
    3.çeyrek 880 000 tl faaliyet karı var.yatırım faaliyetlerinden gelir diye bir şey icat etmiş.yatırım faaliyetleri giderinide gelir hanesine yazmış.3.çeyrek zarar etmiş şirket resmen.bir kaç yıl öncede aynısınıda ben yaşamıştım.geçmiş olsun.
    dünya kadar borç varken yok euro bonddan yok hisse senedinden 50-60 milyon kar yazmış mış.tamamen sahte bilanço.kar yazdığım
    kalemlerden kusura bakmayın şimdide 50-60 milyon zarar yazdım derse görürüm sizi.ben yaşadım biliyorum.
    Sen faaliyet karındaki 9 aylıktaki rakamı görmüyormusun , sahte bilançoymuş hadi lan lavuk

4.  Alıntı Originally Posted by CooL Yazıyı Oku
    Neyse dipnotları okuyupta göz yormaya değmez, hiç beğenmedim 3 aylık performansı. Milyonlarca lotu çizenler düşünsün bu bilanço ile kime boşaltacaklarını...
    Cool geç sen bunları mübarek kardeşler olayını attın buraya şimdi yan çiziyorsun açıklamak zorundasın yoksa yaptığın suç biliyorsun değil mi ? Cevap bekliyoruz senden bırak şimdi algıyı

5.  Alıntı Originally Posted by CooL Yazıyı Oku
    İşte bu..
    Son bir haftada 1.5 milyondan fazla hisse alan bilmiyormuydu böyle bir riski. heleki 16 futattan.
    Bence satış gelirler vs gayet iyi. 9 aylık hep sıkıntıyı devam ediyor. Geçti gitti. Kapasite arttırımı ihracat vs...
    Fazla takmaya gerek yok. İner çıkar.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayanmaktadır. "ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR "

6.  Alıntı Originally Posted by Belekkimi Yazıyı Oku
    İşte bu..
    Son bir haftada 1.5 milyondan fazla hisse alan bilmiyormuydu sanki..
    Bence satış gelirler vs gayet iyi. 9 aylık hep sıkıntıyı devam ediyor. Geçti gitti. Kapasite arttırımı ihracat vs...
    Fazla takmaya gerek yok. İner çıkar.

ALE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Anlayan biri çıktı nihayet , bunlar algıya oynuyor sattıkları malı almanın peşinde dost , saçma sapan yorumlar , yok bilanço sahteymiş te , bilançoyla oynanmışta , mış mış muş ,

7.  Alıntı Originally Posted by ibagatir Yazıyı Oku
    Sen faaliyet karındaki 9 aylıktaki rakamı görmüyormusun , sahte bilançoymuş hadi lan lavuk
    uslubunu bozma.dediğin rakam altı aylıktan gelme.oradada esas faaliyet dışı kalemler.bilançoları dikkatli incelemeni tavsiye ederim.bu
    şirket daha öncede aynı kalemlerden kar gösterip sonra zarar gösterdi diyorum,bana lavuk diyorsun.sen önce şirketin son çeyrek performansını incele önce.

Alıntı Originally Posted by ibagatir Yazıyı Oku
    Cool geç sen bunları mübarek kardeşler olayını attın buraya şimdi yan çiziyorsun açıklamak zorundasın yoksa yaptığın suç biliyorsun değil mi ? Cevap bekliyoruz senden bırak şimdi algıyı

O olayı ben atmadım sabah sn.sekiz yazdı ilk, ben de çevresi geniş bir arkadaşa sordurdum var mı böyle bir şey diye.

Sayfa 73/864 İlkİlk ... 2363717273747583123173573 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •