Olaya yarým bakýyorsun cool , diðer faaliyetlerden gelir kýsmýnda geçen sene bu dönemdeki kur hareketlerinden dolayý gelir yazýlan rakam vardý onun karþý deðerlemeside aþaðýdaki kalemlerdeydi , yani karý deðiþtiren bir durum yok , buna bakýyorsan gelir tablosunda finansal gelir giderlerede bakacaksýn , gelir tablosunda anormal bir durum yok yani
Cool sen bize bu mübarek kardeþler dediðiniz olayý açar mýsýn nedir bu ?
3.çeyrek 880 000 tl faaliyet karý var.yatýrým faaliyetlerinden gelir diye bir þey icat etmiþ.yatýrým faaliyetleri giderinide gelir hanesine yazmýþ.3.çeyrek zarar etmiþ þirket resmen.bir kaç yýl öncede aynýsýnýda ben yaþamýþtým.geçmiþ olsun.
dünya kadar borç varken yok euro bonddan yok hisse senedinden 50-60 milyon kar yazmýþ mýþ.tamamen sahte bilanço.kar yazdýðým
kalemlerden kusura bakmayýn þimdide 50-60 milyon zarar yazdým derse görürüm sizi.ben yaþadým biliyorum.
Üstadým hayata bir þeylerden korkmak için gelmedim. En son lotlarýmý 17,29 da sattým. Ne gider diye düþündüm ne geri gelir diye. Hala beklentim olduðu için takip ediyorum ve istediðim fiyatlara gelirse tekrar girerim. Benim istediðimm fiyatlar buralardan %40 aþaðýsý.
Bilanço kötü demiyorum. Beklenti yüksekti. Fiyat ne kadar normal olsada sene baþýndan beri 4-5 kat artmýþ bir hisseden bahsediyoruz. Ýnþ bana alým fýrsatý vermez 20 nin üzerine atar hepimiz rahatlarýz![]()
9ayliklarda Adam gibi kar getiren yok onumuzdeki donemler boyle devam ederse bistin vay haline
Ve yukarýdaki arkadaþýn dediði gibi. Sanki 6 aylýkta yüksek kar açýklamak için bilanço ile oynanmýþ gibi duruyor. Demiyorum ki oynanmýþ. 2019 180 MN satýþ yap. Brüt kar 30 mn. 2018 110 satýþ yap brüt kar yine 30 mn. Stmm aþýrý yükselmiþ. Esas faaliyetlerden diðer kalemler geliride, gidere dönüþünce olumsuzluða, olumsuzluk eklemiþ. Yukarýda bilançoya kötü demedim, dedim. Þuan 3 aylýðýn gerçekten rezalet olduðunu anladým. YTD.
Yer Ýmleri