Sayfa 833/997 İlkİlk ... 333733783823831832833834835843883933 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 6,657 - 6,664 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IV

1. Otizmli bireyin 20-30 kişilik sınıfta diğer çocuklarla birlikte eğitim alması hem otizmli bireye hem de öğretmene zor olur.

Otizmi cok hafif seyreden, robotik bir tarzda da olsa konuşması olan,kendine ve başkalarına zarar vermeyen bir birey ise belki olabilir ama diğer türlü çok zor.

Otizmli birey için ya ayrı bir okul ya da ilkokullarda özel alt sınıf açılmalı.

Konusu geçmişken fikrimi belirteyim dedim.

G008 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

2. TL suni olarak değerli tutuluyor,olay dolar olayı değil.diğer dövizler de baskı altında. bu işin sonu karakolda biter.

Keşke alınan verginin bir kısmı ağaç dikmeye ve korumaya ayrılsa çok daha isabetli olur.
    Devlet geleceğe nefes için ağaç dikiyor ise zaten vergilerimizden ayrılan bütçeden finans ediliyor. Bakanlar ceplerinden karşılamıyor değil mi?
    Böyle kampanya yaparak millete sevimli gözükmekten başka bir amaç güdüldüğünü düşünmüyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by murlak Yazıyı Oku
    Keşke alınan verginin bir kısmı ağaç dikmeye ve korumaya ayrılsa çok daha isabetli olur.
    Devlet geleceğe nefes için ağaç dikiyor ise zaten vergilerimizden ayrılan bütçeden finans ediliyor. Bakanlar ceplerinden karşılamıyor değil mi?
    Böyle kampanya yaparak millete sevimli gözükmekten başka bir amaç güdüldüğünü düşünmüyorum.
    Plastik poşet vergileri bu iş için kullanılsaydı yeterdi ama çevreyi koruma amacıyla konulan verginin genel kullanımda olması bence mantıksız.

Alıntı Originally Posted by murlak Yazıyı Oku
    Devletin gücü yok mu ağaç dikmeye, milletin desteğiyle ağaç dikeceksin sonra da bu kadar ağaç bizim iktidarımızda dikildi diyeceksin. Hiç kusura bakmayın emeğimi siyasetiniz de kullanmanıza fırsat vermem.
    Ben var olan ağaçların kesilmemesini desteklerim.
    Farkındalık açısından doğru ama zaman içinde dikmekten daha maliyetli ise hatalı bir girişim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

6.  Alıntı Originally Posted by tilkiii Yazıyı Oku
    Otizmli bireyin 20-30 kişilik sınıfta diğer çocuklarla birlikte eğitim alması hem otizmli bireye hem de öğretmene zor olur.

Otizmi cok hafif seyreden, robotik bir tarzda da olsa konuşması olan,kendine ve başkalarına zarar vermeyen bir birey ise belki olabilir ama diğer türlü çok zor.

Otizmli birey için ya ayrı bir okul ya da ilkokullarda özel alt sınıf açılmalı.

Konusu geçmişken fikrimi belirteyim dedim.

MUCİZE DOKTOR dizisindeki doktor Ali Vefa nasıl doktor olmuş ? Dizi perşembeleri RATING rekorları kırıyor...

7.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    MUCİZE DOKTOR dizisindeki doktor Ali Vefa nasıl doktor olmuş ? Dizi perşembeleri RATING rekorları kırıyor...
    Bron - Broen dizisinde de otizmli başroldeki kadın cinayet dedektifi idi.

İstisnalar her zaman olabilir.

Dedigim gibi otizm hafif düzeyde ise bireyde o zaman belki MEB in ilkokullarinda eğitime başlatılabilir

Ama ağır seyredenleri gerçekten zor öğrenciler. Birebir eğitimde çok zorlanmistim.

Hiç konuşma yok hiç göz teması yok hiç komut alma yok, tehlike kavramı yok.

Böyle bir öğrenciyi mesela 25 kişilik bir ilkokul sınıfına verdiniz diyelim. Doğru düzgün özel eğitim dersi almamış sadece normal kabul edilen öğrencilere eğitim vermeye programlanmış sınıf öğretmenleri ne kadar faydalı olabilir?

abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

8.  Alıntı Originally Posted by tilkiii Yazıyı Oku
    Bron - Broen dizisinde de otizmli başroldeki kadın cinayet dedektifi idi.

İstisnalar her zaman olabilir.

Dedigim gibi otizm hafif düzeyde ise bireyde o zaman belki MEB in ilkokullarinda eğitime başlatılabilir

Ama ağır seyredenleri gerçekten zor öğrenciler. Birebir eğitimde çok zorlanmistim.

Hiç konuşma yok hiç göz teması yok hiç komut alma yok, tehlike kavramı yok.

Böyle bir öğrenciyi mesela 25 kişilik bir ilkokul sınıfına verdiniz diyelim. Doğru düzgün özel eğitim dersi almamış sadece normal kabul edilen öğrencilere eğitim vermeye programlanmış sınıf öğretmenleri ne kadar faydalı olabilir?

aksarayda zaten sınıflarını ayırmışlar, tiksindiklerinden arka kapıdan girip çıkartırıyorlarmış bu çocukları.ayrıca velilerine filan sövme gırla. Ben engelli bir birey olarak sol bacağım yüzünden özellikle ilk ve ortaokulda ankara nın göbeğinde yaşadım bunları.Hocası ayrı, öğrencisi ayrı dalga geçerdi sakatlığımla. Ve bu insanlar lafa gelince istisnasız milliyetçi ve müslümanlar.Vicdanları var mı , o nu görüyoruz.

Sayfa 833/997 İlkİlk ... 333733783823831832833834835843883933 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •