Sayfa 146/1000 İlkİlk ... 4696136144145146147148156196246646 ... SonSon
Arama sonucu : 7995 madde; 1,161 - 1,168 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Dadaloğlu Yazıyı Oku
    Zpk dışında valörsüz kısa vadeli kira sertifikası fonu var mı bildiğiniz ve kullandığınız?
    TEFAS'ta işlem gören 2 tane valörsüz kira sertifikası fonu mevcut KTV ve MPF

2.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    TEFAS'ta işlem gören 2 tane valörsüz kira sertifikası fonu mevcut KTV ve MPF
    KTV saat 12:30 ,MPF saat 13:30 ile sınırlıymış, KTV derin MPF sığ.ZPK hem derin hem de 16:00 a kadar alım satım yapmaya müsait olduğu için cazip.

3.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    KTV saat 12:30 ,MPF saat 13:30 ile sınırlıymış, KTV derin MPF sığ.ZPK hem derin hem de 16:00 a kadar alım satım yapmaya müsait olduğu için cazip.
    Çalıştığınız bankanın varsa onu kullanmak her zaman daha caziptir. Fakat her bankanın valörsüz katılım fonu olmadığı için bu şekilde değerlendirmek isteyenler için alternatif olabilir.

4.  Alıntı Originally Posted by Maydonozcu Kamil Yazıyı Oku
    Gayet güzel izah etmişsiniz üstadım. Bir fon sepeti oluşturmak ve bu sepet içerisinde çok fazla değişikliğe gitmeden hamleler yapmak noktasında edindiğiniz bu tecrübe hepimize ışık oldu.
    Fon sepeti benim de tercih ettiğim bir yöntem ve bana göre oldukça başarılı. Geçmişte sepet yapıp ortalamada mevduatın çok üstünde getiriler elde ettim. Şu an portföyüm sadece ÖST ve Sukuklardan oluşuyor, riski görece daha düşük. Getirileri aylık takip ediyorum. 100 birim paraya yaklaşık en az 1,75-2 net benim için kabul edilebilir. Üzeri getiri kaymağı olur.

5.  Alıntı Originally Posted by Sulo Yazıyı Oku
    Fon sepeti benim de tercih ettiğim bir yöntem ve bana göre oldukça başarılı. Geçmişte sepet yapıp ortalamada mevduatın çok üstünde getiriler elde ettim. Şu an portföyüm sadece ÖST ve Sukuklardan oluşuyor, riski görece daha düşük. Getirileri aylık takip ediyorum. 100 birim paraya yaklaşık en az 1,75-2 net benim için kabul edilebilir. Üzeri getiri kaymağı olur.
    Kişisel risk algınıza göre portföy oluşturma noktasında işte bu nokta çok önemli. Gayet güzel bir bakış açısı üstadım.

6.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Daha önce de aynı filmi birkaç kez gördüğümüz için aşırı ilgi olan bu fonlardan derhal kaçma ve popüler olmayan gizli cevherlere doğru yol alma zamanı gelmiş demektir.
    Popülerlik fonları ciddi derecede tökezletiyor
    Aynı görüşteyim hisselerde bilanço hareketlerinin de sonuna gelindi.Tcd artan hacmi acc ye göre iyi yönetti.Mevduat üstü getiri sağlayan fon sayısı hergün azalıyor.Altın ve döviz kuru bir yıldır dar bir bant ta hareket ediyor.Tahvil faizlerinin aşağı fazla marjı kalmadığını varsayarsak eurobond fonları olası faiz ve döviz hareketlerinde iyi performans sergileyebilir.

SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by Sulo Yazıyı Oku
    benım de aynı..mk 20 21 gıbı getırı

8.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    Diğer kurumlara ait olunca saat sınırı sorunu olabilir bu nedenle işime gelmez diye araştırmadım.Saat 14:00 ten sonraya sarkabilmesi benim için avantajlı olduğundan zpk yı kullandım.
    Bugün zpk dan çıkıp tzv ye girdim, bakalım hangisi daha iyi getirecek.
    Sizde matriks var galiba kira sertifikalarının oranlarını gördüğünüze göre, önemli bir avantaj.
    Evet teşekkürler. TZV'deki kısa vadeli bono ve tahvillerin detayını biliyor musunuz?

Sayfa 146/1000 İlkİlk ... 4696136144145146147148156196246646 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •