Originally Posted by admustafa Webster üstad var yatırım danışmanımız ona danışın bi derim Bu arada dünkü fazladan fon alış işleminden 94 TL kazandırdım aracı kuruma Fazladan aldıkları onlardamı kalmıştı.Öyleyse şanslılarmış.
Originally Posted by myfinans Fazladan aldıkları onlardamı kalmıştı.Öyleyse şanslılarmış. Saat 14'den sonra satamadılar üstadım hesap eksiye düştü dedim ya Gerçi ben yapsaydım yanlışlıkla kredi faizinden daha fazla kazanacaklardı
Originally Posted by admustafa Saat 14'den sonra satamadılar üstadım hesap eksiye düştü dedim ya Gerçi ben yapsaydım yanlışlıkla kredi faizinden daha fazla kazanacaklardı Biz bu fon işini ne zaman bırakacağız? Ömür boyumu sürecek bu fon işi böyle. Yoruyor insanı valla..
Oran yok mu oran?
Originally Posted by myfinans Biz bu fon işini ne zaman bırakacağız? Ömür boyumu sürecek bu fon işi böyle. Yoruyor insanı valla.. Hergün takip etmesek yormayacak aslında ama böyle kadar devam edecek gözüküyor
Yaparim susesine rezervasyonumu Tcd 2.5 versin yeter
Ünlü yatırımcı Webster kayıp. Endeksin fişek gibi yükselişini kutluyor galiba Derken gelmiş...
Originally Posted by Webster Yaparim susesine rezervasyonumu Tcd 2.5 versin yeter 1.5 + 1 verse olmuyor mu ?
Forum Rules
Yer İmleri