Sayfa 142/899 İlkİlk ... 4292132140141142143144152192242642 ... SonSon
Arama sonucu : 7187 madde; 1,129 - 1,136 arası.

Konu: SODA - Soda Sanayii

1. tvc_b726a47185a56b72895f14125ee278bf.jpg
    Sodanın aylık bazda 10 yıllık grafiğindeki bu iki dönem birbirine çok benziyor. İlk dönem 26 ay sürmüş. Şu anda yatayda 17. aydayız. Tarih tekerrür ederse 9 ay daha kağıttan bir şey beklememek lazım. YTD

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,123
     Alıntı Originally Posted by muratertug Yazıyı Oku
    tvc_b726a47185a56b72895f14125ee278bf.jpg
    Sodanın aylık bazda 10 yıllık grafiğindeki bu iki dönem birbirine çok benziyor. İlk dönem 26 ay sürmüş. Şu anda yatayda 17. aydayız. Tarih tekerrür ederse 9 ay daha kağıttan bir şey beklememek lazım. YTD
    Birde sikaydin kafamıza yaw...bari acı cekmezdik...

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by obblomovv Yazıyı Oku
    Piiiiii....

Sayın @yiğit06 sayesinde, diğer yazarı da gördüm.
    Ben de engelli olduğuna göre muhtemelen ya "eski" keko tayfasından veya kafasındandır.
    Yani "hızlı gelip, hızlı giden..."

1- "soda hissesinde olmak bir insanın başına gelebilecek en büyük felaketlerden biri."
    Bunun tam tersini söyleyenlerle aylarca çatıştık burada. Ama bu cümle en az ötekiler kadar "şuursuz".

2-"5yıl bu hisse yükselmez.",
    -"Nereden olsa alınır!" ın tam tersi. İkisi de "sallamasyon".

3-"aklı fikri olan bu şirkete bulaşmasın diyorum. "
    Mehhhhhh!

4-"4.80 tl seviyelerini bekleyiniz kesinlikle oraya gelecektir."
    Piiiii! Hele yiğidime. Kendi parasını koruyamıyor ama...

Hele 5 ve 6 ?
    5-"Uzun zamandır takip edip dün aldığım SODA..."
    6- "Trade etmek için girdiğim SODA"
    Sen sadece yanlış gelmemişsin yiğidim. Direkt gelişin yanlış!
    Sn. Obblomovv,yazdığım yorumla ilgili güzel! dokundurma yapmışsınız.Yiğidim falan ??? Ben orada soda ile ilgili ne yazdım tekrar okuyun.Borsada dünkü çocuk değilim! Neyin ne olduğunu az çok bilirim.Bu yazıma cevap yazacaksanız eğer üslubunuzu düzeltmenizi tavsiye ederim.Yoksa benim cevabımda bu kadar yumuşak olmaz.Saygılar.

Pek birsey biliyora benzemiyorsun yigit. Daha sirketin yatirimlarindan bile haberin yok. Biri birsey yaziyor "ha oyle", baskasi birsey yaziyor "uzuldum boyle"...

5.  Alıntı Originally Posted by muratertug Yazıyı Oku
    tvc_b726a47185a56b72895f14125ee278bf.jpg
    9 ay mı? Demek ki kağıt bir şeylere gebe. Dokuz ay sonra adını da koyarız çocugun, hadi hayırlısı. Umarım babası ciner değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by bozoklu5 Yazıyı Oku
    hoşça kalın bol kazançlar dilerim.soda defterini kapattım.
    bende kapatmıştım ama gelip görmeden edemiyorum... bir soda içtik bağımlı olduk yahu...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

7.  Alıntı Originally Posted by bozoklu5 Yazıyı Oku
    adamda keko saplantısı var.sadece önyargıyla tepki gösteriyor.bu keko kim?tanımam etmem.
    önyargılı yazılanı tam okumaktan aciz kibir illetine yakalanmış bu insanlara bu sayfalarda raslamak çok iğrendirici.adamı engelliyorsun yine saldırıyor.hazmedemiyor ....
    bu topik sahipli dostum...öyle rahat rahat gelip yazamasın...her dört kapısı tutulmuş...birinde oralet osman ,birinde 666 ,birinde obbolov ,diğer kapıya da yucini koymuşlar...sağolsun yucin kapıyı herkese açıyor... yoksa girmek mümkün değildir..girince de kurtulamıyorsun içeride sürekli birileri seni iğneliyor...sonunda lanet olsun sodanıza deyip evden kaçıyorsun..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

8.  Alıntı Originally Posted by bozoklu5 Yazıyı Oku
    bir akadaşımız senede 200 milyon dolarlı karı var diyor evet doğru amma 2 milyar dolarlık yani yaklaşık 11 milyartl lik yatırımın altına giriyor 4 yıl süreyle.bu nedenle yabançı çıkışına devam edecektir.şirket dese ki biz temettü ve bedelsiz vermeye devam edeceğiz dese ozaman durum değişir bunuda kesinlikle diyemez artık.
    şirket temettü vermeye devam edecek...bizzat yatırımcı ilişkileri söyledi bana..

Sayfa 142/899 İlkİlk ... 4292132140141142143144152192242642 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •