Originally Posted by
b_g
Dün tavan civarı çok büyük bir keklik yakalamışlar belli ki. Sabah ışık hızıyla 1.85 oldu şimdi 1.82..
1 yıl boyunca 1.4-1.5 aralıpında işlem gördü belli oralarda yüklenmişler malı aslında daha gideri olabilirdi ama dün çok çabuk keklik yakaladıkları için hızlıca 1.82 oldu. Haftaya büyük ihtimal 1.70 altına gelecektir orada bu verdiği malları düşürürse tekrar 1.9 görülebilir yoksa düştükçe alıcı görürse 1.6 hatta daha aşağısı da mümkün. Çok fena yerleştirmişler dün.

Originally Posted by
Texasradikal
Sen çok takıyorsun bu yerleştirmelere merak etme biz alışkınız yıllanmış kaşar gibiyiz....;)
Sen kendine dikkat et bekle aşağılara gelecek diye... Haftaya 1,60 alırsın...O geçen haftaydı,Biraz zor ama umudunu da yitirme hayatta her şey olur....

Biraz zor ama umudunu da yitirme hayatta her şey olur

Originally Posted by
tornacı
b_g hayırdır çok sana da mı yerleştirdiler,birkaç kişi dünkü hareketten pek hoşlanmamaış,niye acaba,nihayetinde hisse 1.67 den 1.8 çıktımı çıktı,daha aşağıda olabilir, yukarıda,onu patronlar bilir ama bu yazılanlar pek manidar
son zamanlarda çok hareketliydi tire merak ettim ne oluyor diye ?? bazı yerlerde yabancı ortaklıktan bahsediyorlar bu fısıltı ne kadar doğru bilmiyorum...topiğe gireyim dedim bu atışmaları gördüm...
bence atışmalara gerek yok sizin kavganız ile hisse aşağı da inmez yukarı da gitmez...her yatırımcının bakış açısı farklıdır...b-g arkadaşı az çok tanırım kötü niyetli değildir ama her girdiği hisseye de geçme ve geçirilme gözü ile bakar...doas fiyatı 4,70-5,00 aralığında iken de hep size geçirdiler de geçirdiler diyordu...tabi belli bir süre sonra insanın da morali bozuluyor ve hisseye güveni kalmıyor....sayesinde bende 4,95 maliyetli tüm doas hisselerini 5,06 dan verdim...ben verdikten sonra da hisseyi gördünüz bir ay içinde 9,50 civarlarına çıktı....
artık bazı yatırımcıları tanımak gerekiyor ve bence fazla da ciddiye almamak gerekiyor...
fikriniz sizin olsun ve kimseden etkilenmesin...tabi tire düşer mi çıkar mı o konuda hiç bir fikrim yok ama endeks 105 lere gelirken tirenin hala dip seviyelerinde kalacak olması mantığa aykırı idi...öyle veya böyle hisseyi çıkarmaya karar verdiler...
bu tür agresif çıkış ve düşüşlerin olduğu hisselerde işlem hacminin rekor kırdığı vakitlerde satmalı ,işlem hacminin de minimum olduğu vakitlerde de almalıdır..
Son düzenleme : keko; 09-11-2019 saat: 10:27.
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri