peki elimde karel olmasaydı ve başka bir hisse alternatifim olmasaydı ve tireyi de çok beğeniyor olsaydım acaba tireyi bu şartlarda kaçtan alırdım...şu anda ben bu soruyu kendi kendime soruyorum...

bu soruyu şu şekilde cevaplardım...öncelikle tireye ayırdığım sermayenin 1/3 ü nü 1,75-80 aralığından alış için kullanırdım...1/3 ünü de 1,75 ten alış için kullanırdım , 1/3 ünü de 1,70 ten kullanırdım...her ne kadar geçme ve geçirilme riski olsa dahi ben bu şekilde davranırdım...

risk elbette her hissede oldu ve olacak da ama ekonominin canlanmaya başladığı bu ortamda tüketim de ister istemez canlanacaktır ..tüketimin olduğu yerde elbette ambalaj sektörü de canlanacaktır...buda zarara geçecek olsam dahi bana hep umut verecek olacaktı...

neyse dostlar fazla yorum yapmayayım artık...siz bildiğiniz gibi davranın..herkesin kararı kendinedir ve bu vereceği kararın da sonuçları ile kendisi karşılaşacaktır...doğru karar vermiş ise piyasa ödül olarak ona kar verecektir..yanlış karar vermiş ise de piyasa ona ceza olarak zarar verecektir..