tvc_b726a47185a56b72895f14125ee278bf.jpg
Sodanın aylık bazda 10 yıllık grafiğindeki bu iki dönem birbirine çok benziyor. İlk dönem 26 ay sürmüş. Şu anda yatayda 17. aydayız. Tarih tekerrür ederse 9 ay daha kağıttan bir şey beklememek lazım. YTD
tvc_b726a47185a56b72895f14125ee278bf.jpg
Sodanın aylık bazda 10 yıllık grafiğindeki bu iki dönem birbirine çok benziyor. İlk dönem 26 ay sürmüş. Şu anda yatayda 17. aydayız. Tarih tekerrür ederse 9 ay daha kağıttan bir şey beklememek lazım. YTD
Sn. Obblomovv,yazdığım yorumla ilgili güzel! dokundurma yapmışsınız.Yiğidim falan ??? Ben orada soda ile ilgili ne yazdım tekrar okuyun.Borsada dünkü çocuk değilim! Neyin ne olduğunu az çok bilirim.Bu yazıma cevap yazacaksanız eğer üslubunuzu düzeltmenizi tavsiye ederim.Yoksa benim cevabımda bu kadar yumuşak olmaz.Saygılar.
Pek birsey biliyora benzemiyorsun yigit. Daha sirketin yatirimlarindan bile haberin yok. Biri birsey yaziyor "ha oyle", baskasi birsey yaziyor "uzuldum boyle"...
bu topik sahipli dostum...öyle rahat rahat gelip yazamasın...her dört kapısı tutulmuş...birinde oralet osman ,birinde 666 ,birinde obbolov ,diğer kapıya da yucini koymuşlar...sağolsun yucin kapıyı herkese açıyor...
yoksa girmek mümkün değildir..girince de kurtulamıyorsun içeride sürekli birileri seni iğneliyor...sonunda lanet olsun sodanıza deyip evden kaçıyorsun..
![]()
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri