Sayfa 327/466 İlkİlk ... 227277317325326327328329337377427 ... SonSon
Arama sonucu : 3727 madde; 2,609 - 2,616 arası.

Konu: MNDTR - Mondi Turkey Kağıt ve Ambalaj Sanayi A.Ş.

1. Mondi adında yabancı ortak yokmu zaten.

2. [QUOTE=keko;3877459]son zamanlarda çok hareketliydi tire merak ettim ne oluyor diye ?? bazı yerlerde yabancı ortaklıktan bahsediyorlar bu fısıltı ne kadar doğru bilmiyorum...topiğe gireyim dedim bu atışmaları gördüm...

şirketin yüzde 80 i mondiye ait.zaten yabancı.yerlinin elindeyken heryıl temettü verdi.mondinin elinde 13 yıldır tık yok.bu arada diğer teknik sunumunu beğendim.teşekkür ederim.benim için faydalı oldu...y.t.d.

3.  Alıntı Originally Posted by çulsuz Yazıyı Oku
    1.66 üstü kapanış yarına bir atak umudu olur...y.t.d.
     Alıntı Originally Posted by çulsuz Yazıyı Oku
    1.64 dahil kademeli alış yapalım bakalım...y.t.d.
    1.65 alıma devam...y.t.d.
    1.67 ye veririyormuyuz ...hayır 1.67 alıma devam...y.t.d.
    sorunuza cevap ....ünlü vermiş 1.68 e .çulsuz veriyormu .hayır.1.68 den alıma devam...y.t.d.
    buraya kadar sorun yoktu...y.t.d.

4.  Alıntı Originally Posted by çulsuz Yazıyı Oku
    eveeetttt aldıklarımızı 1.70 üstü kademeli satışa geçelim giderse gider....y.t.d.
    1.86 hariç hepsi gitmiş. darısı 1.86 1.93 arasına
    evet malımız kalmadı ufak ufak alış yeri belirliyelim .ilk alış 1.81 hayırlısı gelmezse başka tahtaya....y.t.d.
    burada sorun başladı.çünkü malın yarısı 1.72 1.81 arasında uçtu gitti.halbuki 1.90 üstüne tamamını verebilirdim.yazık oldu....y.t.d.

5.  Alıntı Originally Posted by çulsuz Yazıyı Oku
    evet malımız kalmadı ufak ufak alış yeri belirliyelim .ilk alış 1.81 hayırlısı gelmezse başka tahtaya....y.t.d.
    1.79 1.80 1.81 alışlarımız geldiğinden dolayı biraz daha aranızdayım arkadaşlar.haftaya 1.79 altına inerse yeni alış yerim 1.70 1.76 arası olacaktır.sırasıyla desteklerim.aynı zamanda alış yerlerim 1.79 1.76 1.70 ve 1.65 civarı.ilk hedefim 79 tamamlandı.1.70 1.74 ihtimal kuvvetli.fakat 1.65 desteğinin çalışacagına ihtimal vermemekle birlikte tedbiri elden bırakmıyorum.gönlümden geçen 1.70-1.76 bandının çalışması.asla yatırım tavsiyesi değildir.Sadece gönlümden geçenler..Y.T.D............................

6. 2500 İZLENME DESTEK VERİN TAVAN SERİSİ BAŞLIYOR[/QUOTE].....

elerindeki kamu bankaları pul oldu.dolar bazı halkbank 10 kat düştü............................................ytd

7.  Alıntı Originally Posted by EsaretinBedeli Yazıyı Oku
    https://twitter.com/SAYGIKARR/status...707053570?s=19

2500 İZLENME DESTEK VERİN TAVAN SERİSİ BAŞLIYOR
    Trol efendi sana buradan ekmek çıkmaz...Başka kapıya yallah...

Bu yabancı ortaklık konularına inanmamakdayım bence olacak bir şey değil fakat geçmiş yıllarda kaleNobel diye bir firmayı aldılardı,bununla ilgili kesinlikle bir şey açıklamadılar...neden niçin nasıl olur diye düşünmek gerekir....??!!!
    Mondinin huyu kurusun Her zaman iyi haberi olsa dahi söylemek istemeyen bir yapı var kötü haberde hemen yapıştırır....
    Şu anki durumda sadece yukardan mallanan küçük yatırımcı çok olduğundan biraz sıkıntı doğacaktır diye düşünüyorum..
    Bu hisseye ne kadar küçük yatırımcı geldiyse baskı daha çok artmıştır o yüzden demek istedim....!!!!

Daha önce dediğim gibi 3 gün içinde 1.80 destekli 1.85 1.86 Üstü kapanışlarda 1,97 Üstüne mutlaka atacaktır...
    Eğer olmazsa sorun başlar 1,70 destek olabilir burayıda kırarsa sorun başlar,Diye düşünmekteyim...

Bu düşünceler şahsıma ait olup Kesinlikle yatırım tavsiyesi asla herkes kendinden sorumlu olan ciddiyetini bilmenizi rica ederim....!!!!

Saygılar....

Sayfa 327/466 İlkİlk ... 227277317325326327328329337377427 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •