Sayfa 180/1000 İlkİlk ... 80130170178179180181182190230280680 ... SonSon
Arama sonucu : 7995 madde; 1,433 - 1,440 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    Hisse gun icinde trade icin surekli takip edilmeli.fon daha temkinli + 1 valor de kayip 1 gun ve belli oranda oluyor.

SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    üstat yanlış anladın sanırım beni ben fon yarışmasından bahsettim sanal para ile işlem yapılıyor.

2. Fon giriş çıkışını en iyi yöneten fon MAC gibi duruyor.
    Diğer hisse ile ilgili fonlar alıma alt sınır koymayınca hem giren sayısı hemde gelen para miktarında patlama yaşamışlar.
    MAC güzel bir taktikle 20k'dan aşağı satmıyorum demiş.
    O yüzden Eylül başından beri kişi sayısı saçma bir şekilde değil dengeli bir şekilde artmış, gelen parada o şekilde dengeli gitmiş.

Ama mesela ACC,TCD,EID, GPG'de giren kişi ve para miktarında kısa süredeki aşırı artışla ipin ucu kaçmış gibi görünüyor.

3. Arkadaşlar,
    önümüzdeki hafta için hisse yoğun fonlar haricinde tercih edilebilcek fon isimleri hangileri olabilir.

4.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Fon giriş çıkışını en iyi yöneten fon MAC gibi duruyor.
    Diğer hisse ile ilgili fonlar alıma alt sınır koymayınca hem giren sayısı hemde gelen para miktarında patlama yaşamışlar.
    MAC güzel bir taktikle 20k'dan aşağı satmıyorum demiş.
    O yüzden Eylül başından beri kişi sayısı saçma bir şekilde değil dengeli bir şekilde artmış, gelen parada o şekilde dengeli gitmiş.

Ama mesela ACC,TCD,EID, GPG'de giren kişi ve para miktarında kısa süredeki aşırı artışla ipin ucu kaçmış gibi görünüyor.
    Üstadım EID'e ne girdi 600 K'dan 900 K'lara geldi 300 K TL milyonların yanında nedir ki ? MAC'ın %1.2'lik değer artışı 900 K yapıyor EID'in portföyü şu an o kadarcık

5. MAC'ın yılbaşından bu yana portföy dağılımını inceledim. Hiç türev pozisyon açmamışlar. Sadece hisse ve TPP pozisyonları var. TPP pozisyonlarıda hiç %5'i geçmemiş çoğunlukla 1-2 şeklinde

6.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Üstadım EID'e ne girdi 600 K'dan 900 K'lara geldi 300 K TL milyonların yanında nedir ki ? MAC'ın %1.2'lik değer artışı 900 K yapıyor EID'in portföyü şu an o kadarcık
    Miktar değilde oran önemli bence
    1/3 oranında hatta ilk rakamına göre %50 artmış.Böyle kısa zamanda olan ani artışları sevmiyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    MAC'ın yılbaşından bu yana portföy dağılımını inceledim. Hiç türev pozisyon açmamışlar. Sadece hisse ve TPP pozisyonları var. TPP pozisyonlarıda hiç %5'i geçmemiş çoğunlukla 1-2 şeklinde
    Az çok zengin fonu sayılır, 20k'dan aşağı gelme diyor MAC

8.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Miktar değilde oran önemli bence
    1/3 oranında hatta ilk rakamına göre %50 artmış.Böyle kısa zamanda olan ani artışları sevmiyorum.
    Bakalım neler olmuş EID'de

Sayfa 180/1000 İlkİlk ... 80130170178179180181182190230280680 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •