Sayfa 862/997 İlkİlk ... 362762812852860861862863864872912962 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 6,889 - 6,896 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IV

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    10 Kasım konuşmasından inciler:

*Gazi Mustafa Kemal Samsun'a, bir Osmanlı subayı olarak çıkmış Ankara'daki meclisi yine Osmanlı adına faaliyete geçirmiştir.

Cumhuriyetin inşası da Osmanlıdan devralınan mevcut idari sistem üzerinde gerçekleştirilmiştir.

*Sürekli Atatürk denilerek onun mirasına sahip çıkılamaz. Cumhuriyete en büyük katkıyı şahsımın başında bulunduğu hükümetler yapmıştır.

*Rahmetli Kemal Karpat hocamız başta olmak üzere liyakatlarına kimsenin itiraz edemeyeceği tarihçiler geçtiğimiz asrın başında Osmanlı'da okuma yazma bilenlerin oranının nüfusun yarısından fazla olduğunu belirtiyor.

*"Ölümünün son anında, Avusturya'dan dönüyorum, 'durumu ağır' dediler. Sarajevo'da uçağı indirdim ve hemen hastaneye ziyaretine gittim. Oğlu Bakir Bey'in ifadesine göre zihni de kapalı gibiydi. Seslenince, şöyle gözlerini açtı ve kendisiyle orada birkaç kelam ettik. 'Evladım Tayyip, buralar Evlad-ı Fatihan'dır, buralar Osmanlı'dır. Ben gidiyorum, buralar size emanettir' dedi. Tabii ertesi gün Rahmet-i Rahman'a kavuştu.

2. Millet sana minnettardır GAZİ PAŞAM, ruhunuz ŞAD OLSUN.
    kurduğunuz cumhuriyet ilelebet yaşayacaktır.

3.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    10 Kasım konuşmasından inciler:

*Gazi Mustafa Kemal Samsun'a, bir Osmanlı subayı olarak çıkmış Ankara'daki meclisi yine Osmanlı adına faaliyete geçirmiştir.

Cumhuriyetin inşası da Osmanlıdan devralınan mevcut idari sistem üzerinde gerçekleştirilmiştir.

*Sürekli Atatürk denilerek onun mirasına sahip çıkılamaz. Cumhuriyete en büyük katkıyı şahsımın başında bulunduğu hükümetler yapmıştır.

*Rahmetli Kemal Karpat hocamız başta olmak üzere liyakatlarına kimsenin itiraz edemeyeceği tarihçiler geçtiğimiz asrın başında Osmanlı'da okuma yazma bilenlerin oranının nüfusun yarısından fazla olduğunu belirtiyor.

*"Ölümünün son anında, Avusturya'dan dönüyorum, 'durumu ağır' dediler. Sarajevo'da uçağı indirdim ve hemen hastaneye ziyaretine gittim. Oğlu Bakir Bey'in ifadesine göre zihni de kapalı gibiydi. Seslenince, şöyle gözlerini açtı ve kendisiyle orada birkaç kelam ettik. 'Evladım Tayyip, buralar Evlad-ı Fatihan'dır, buralar Osmanlı'dır. Ben gidiyorum, buralar size emanettir' dedi. Tabii ertesi gün Rahmet-i Rahman'a kavuştu.
    Nereye itirazınız var?

Tarih de bir çok Türk devleti yoktur, bir sonraki bir öncekinin versiyounudur sadece. Tıpkı hz. Ademden bugüne versiyon değişitiren semavi dinler gibi.

4. Erdoğan, Biz bu cari denge meselesini, en az terörle mücadele kadar kritik bir beka meselesi olarak görüyoruz dedi Onun için de bu konudaki kararlı duruşumuzu sonuna kadar sürdüreceğiz.
    Bu sözler 17 yıl önce söylense ve uygulansaydı Türkiye bu derece DışBorca gömülmezdi..
    2008de 100$=115tl olduğu sahte bir cennet yaratılmazdı...
    O sahte cennetin verdiği moralle yapılabilen Açılım,Ergenekon/Balyoz kumpasları ve ardından gelen PKK/FETÖ katliamları yaşanmazdı....

kitapçı, toplu intiharlar hakkında hiç fikriniz yoktur. Ekonomik sıkıntı yaşayan kişiler artık yaşamak istemiyor. Ülkede kriz yoktur değil mi?

6.  Alıntı Originally Posted by kitapci34 Yazıyı Oku
    Nereye itirazınız var?

Tarih de bir çok Türk devleti yoktur, bir sonraki bir öncekinin versiyounudur sadece. Tıpkı hz. Ademden bugüne versiyon değişitinren semavi dinler gibi.
    Neresine yok ki?
    Osmanlı da okuma yazma oranı %50 miymiş...
    Buna kargalar bile gülmez...
    De hadi git işine derler...
    %1,5 diyenler var...
    En iyimser tahminler %5 diyor...
    Onlarda biraz ulema,biraz da saray muhutinden oluşuyormuş.....
    Osmanlı da halkın zır cahil,kara cahil olduğundan bahsediyor aklı başında tarihçiler...

Çok basit kendiniz de sağlamasını yapabilirsiniz...
    Yaşınıza göre dedenizi,dedenizin babasını düşünün okuma yazma biliyormuydu diye?
    Tabiki hayır..

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

7. ULU ÖNDERİMİZİN HATIRASI ÖNÜNDE SAYGI VE MİNNETLE EĞİLİYORUZ...

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

8.  Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Neresine yok ki?
    Osmanlı da okuma yazma oranı %50 miymiş...
    Buna kargalar bile gülmez...
    De hadi git işine derler...
    %1,5 diyenler var...
    En iyimser tahminler %5 diyor...
    Onlarda biraz ulema,biraz da saray muhutinden oluşuyormuş.....
    Osmanlı da halkın zır cahil,kara cahil olduğundan bahsediyor aklı başında tarihçiler...

Çok basit kendiniz de sağlamasını yapabilirsiniz...
    Yaşınıza göre dedenizi,dedenizin babasını düşünün okuma yazma biliyormuydu diye?
    Tabiki hayır..

saygılar/başarılar
    Tarafların farklı söylemleri var, biz kime inanacağız? Hem geçmiş geçmiş de kaldı bunları konuşmak kimseye de ülkeye de bir şey kazandırmaz.

Sayfa 862/997 İlkİlk ... 362762812852860861862863864872912962 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •