Sayfa 183/1000 İlkİlk ... 83133173181182183184185193233283683 ... SonSon
Arama sonucu : 7995 madde; 1,457 - 1,464 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Merhaba örneğin en son inceledğim İŞ PORTFÖY KUMBARA HESABI KARMA ÖZEL FON incelediğiniz zaman farkı göreceksiniz. Sadece bu fon değil baktığım bütün fonlar aşağı ykarı böyle
    Bir farklılık gözükmüyor kontrol ettiğimde

2.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Bir farklılık gözükmüyor kontrol ettiğimde
    Bir yerde hata yaptım herhalde bir daha bakayım. Teşekkürler

3.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Şimdi başlık öncelikli olarak mevduata alternatif PPF'ler ile başladı. Mevduat vadesi de 32 gündür. 32 gün dolmadan en yüksek faiz vereni aramaya başlar mevduat yatırımcısı Şimdiki durumda seçtiği fona göre 32 günde alacağı getiriyi birkaç günde alan ve getiri bir anda beklenmedik şekilde düşen bir yatırımcı için yenisini aramak gayet doğal bir davranıştır. O yüzden uzun vadeli yatırım için henüz gerekli ortam oluşmamıştır görüşündeyim. Daha önce 32 gün vadeli mevduat yapan kişiler T+2 valörlü fona alışamadı henüz
    Mustafa diyelim ki portföyünüzdeki herhangi bir fonu satıyorsunuz. Bu T+1, T+2 ya da günlük alınıp satılabilen bir fon olabilir. Bu fonlar da hisse senedi piyasasında olduğu gibi bir alıcısı varsa mı satılır? Yoksa geçerli olan fiyattan banka ya da kurum o fonları otamatik olarak geri mi alır? Soruş sebebim bazı fonlardaki yatırımcı sayısını az görüyorum da ondan sordum.

4.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Mustafa diyelim ki portföyünüzdeki herhangi bir fonu satıyorsunuz. Bu T+1, T+2 ya da günlük alınıp satılabilen bir fon olabilir. Bu fonlar da hisse senedi piyasasında olduğu gibi bir alıcısı varsa mı satılır? Yoksa geçerli olan fiyattan banka ya da kurum o fonları otamatik olarak geri mi alır? Soruş sebebim bazı fonlardaki yatırımcı sayısını az görüyorum da ondan sordum.
    Fakketmez hepsi satılır fon yönetimi hepsini alır isterseniz tek yatırımcı siz olun

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

5.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Yarin bir kac pay mac alayim da...😃😃😃
    üstat sordum ama görmedin sanırım. Yarışmadaki total mevduat büyüklüğünüz ne kadar acaba?

13 kasim aksam 20.00 de tv karsisinda trump - reis gorusme sonuclarini seyredip.ona gore sabah erken den cikip yada kalacagiz.
     Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Herşey pamuk ipliğine bağlı.
    Umarım olmaz ama bir ters haber gelirse 110'u ömrü billah göremeyiz, 85-90'lara paraşütsüz ineriz.
    Tedbirli olmakta fayda var, sonra yandım Allah dememek için.
    SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by sevinen Yazıyı Oku
    üstat sordum ama görmedin sanırım. Yarışmadaki total mevduat büyüklüğünüz ne kadar acaba?
    Kusura bakma ustad gormemisimdir
    Arti 90k civarindayim

8.  Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    13 kasim aksam 20.00 de tv karsisinda trump - reis gorusme sonuclarini seyredip.ona gore sabah erken den cikip yada kalacagiz.

SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Çıkmayı gerektirecek birşey olursa yetişemezsiniz çıkmaya
    Sabah satsanız bir ertesi günkü fiyattan satarsınızki olan olmuş olur

Fonların en kötü yanı o zaten körlemesine gidiliyor

Ani olaylara tepkinizi veremiyorsunuz
    Gram altınınız olsa, dolarınız olsa, hisseniz olsa anlık tepki verebilirsiniz ama fonunuz varsa el kol bağlı akşamki fiyatı beklemek zorunda kalacaksınız

Sayfa 183/1000 İlkİlk ... 83133173181182183184185193233283683 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •