GL1 -% 0,34 ! ok ardm, halbuki portfylerinde % 25'e yakn banka hissesi vard. EID kazancmz TUA'ya verdik, el ele ba baa.![]()
Hac haber ver satarken, seni izliyorum, ne koyalm yerine tcd acc tavsiye
ALE-L21 cihazmdan Tapatalk kullanlarak gnderildi
Formula Agresif Fonu, hisse senedi youn olmas nedeniyle, toplam deerinin en az %80'i devaml olarak temel analiz yntemiyle piyasa deerinin iskontolu olduunu dndmz BIST'te ilem gren irket hisselerine yatrm yapar. Yksek byme ve kar pay potansiyelleri iin seilen BIST hisselerinde esnek bir yaklamla yatrm yapmaktadr.
bu fon, bence tantm sayfasnda yazdklar stratejiye gre yatrm yapmaz oldu. geen yllarda sanki daha iyiydi. hatrlarsanz para piyasas fonlar sayfamzda ben bu fonu sormudum, SN Admustafa stadmz da uzun vadede gzel bir fon olduunu ve hisseye ayrd tutarn tamamn bazan bu fona yatrmay dahi dndn yazmt. gpg fonunun tantmnda da ok mkemmel ifadeler var. o tantm okusam, tam benim aradm fon, byle bizim yerimize her hafta piyasa koullarna gre strateji belirleyip hi bir enstromana bal kalmadan artlara gre yatrmlarmz deerlendiren bir fon varken ne iim var baka yerde, kalma sakn baka yerde derim kendime. ama maalesef zamanla fonlar da deiiyor. yazdklar stratejiyle uyguladklar stratejiler birbirini tutmuyor. Mevlana bouna dememi "ya olduun gibi grn, ya da grndn gibi ol" diye. bu sz fon yneticilerine de ithaf etmek lazm.
[ HTT -12 mk
Bende bugun saticam zarar ettirdi QUOTE=Mel1005;3880068]Htt ve dzt ne
oldu, aklanmad m fiyat, bir haftadr yerinde sayyorlar, satsak m
ALE-L21 cihazmdan Tapatalk kullanlarak gnderildi[/QUOTE]
Yer mleri