Htt yi bende merak ediyorum bakabilen üstat var mı?
Originally Posted by Reew Htt yi bende merak ediyorum bakabilen üstat var mı? Hsbc nin sisteminde hata var Normalde 7 gibi acikliyordu sayfasinda Hsbc hesabin varsa bakabilirsin
Originally Posted by Webster Mumkun degil Enaz 0.6 Sizin dediğiniz olsun üstadım
Originally Posted by Webster Hsbc nin sisteminde hata var Normalde 7 gibi acikliyordu sayfasinda Hsbc hesabin varsa bakabilirsin Hsbc yok üstad malesef.
Originally Posted by admustafa Sizin dediğiniz olsun üstadım Ne sizin dediginiz ne benimki olsun Sizin icin degistiriyorum 0.7 diyorum😃
Originally Posted by Webster Mumkun degil Enaz 0.6 fonda her sey mumkun hisse 3% artan gunun yarini en iyi hisse yogun fon sadece ana parani kayb etmedi!
Originally Posted by shangil fonda her sey mumkun hisse 3% artan gunun yarini en iyi hisse yogun fon sadece ana parani kayb etmedi! Bulbul kisa yaz anlasilmiyor
Originally Posted by Webster Dolar 5.78 e dayandi. 5.7831 den donmezse bizim icin risk var... Originally Posted by Webster Ilk hedef 5.76 olmasi lazim Ne diyorsak o...
Forum Rules
Yer İmleri