Sayfa 152/899 İlkİlk ... 52102142150151152153154162202252652 ... SonSon
Arama sonucu : 7187 madde; 1,209 - 1,216 arası.

Konu: SODA - Soda Sanayii

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Ankara - 35
    Gönderi
    8,509
     Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku

Ben fibonaççi skilaççi anlamam arkadaş. Sodanin Sodadan baska dostu yok. Moza, Berkmeriç, tamtam, muzaffer, alp bile cekip gittiler. Gavur fonlar bile gittiler yav kala kala emekli amcalara kaldik. İtfaiyeci Mustafa bile gitti. Yazik oldu.
    Bu mevzuuya biraz mesafeli, felsefi yaklaşmakta fayda var. Öncelikle biz neden duruyoruz? Neden gitmiyoruz? Ne demiş okurken içime adeta soda serpen Paolo Coelho 'Gitmeye değer yerlerin kestirmesi yoktur'. Belki de kestirmesi yoktur bizim de gitmek istediğimiz yerlerin. Kim bilir. Bazen sadece gitmek istersin gidince her şeyin düzeleceğini hissedersin. Ama bu sadece bir his. Hislerin aslında pek karın doyurmadığını da yaşayarak öğrendik. Gitseydim mesela, deseydim ki TEKFEN taş gibi kağıt. Zaten taş beton işinde. Soda olmuş 5 lira 20 kuruş TEKFEN 26 Lira. Oraya sabit. Ya 26'dan bineydim Tekfen trenine...

Bendeki sıkıntı şundan ibaret : 'Herkesin başını alıp gidesi vardır ama aklındakileri sığdıracak valiz bulamaz.'

Sir AbduRRafet Dişikaplan'dan alıntıdır.
    Burada yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir, kendi düşüncelerimdir.

Alıntı Originally Posted by NSHYDN Yazıyı Oku
    Yanlış: Tweeter
    Doğru: Twitter
    Asagilama amacli: https://www.urbandictionary.com/define.php?term=Tweeter

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Ankara - 35
    Gönderi
    8,509
     Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    anlaşıldı tamam.

Bugün trakyayı hayvan gibi alanlar, bir gün de sodayı alacaklar.

4.  Alıntı Originally Posted by NSHYDN Yazıyı Oku
    anlaşıldı tamam.

Bugün trakyayı hayvan gibi alanlar, bir gün de sodayı alacaklar.
    Aynen sorma ya 3,10 önemli idi onda alarm da kurmuştum yandı ve tahta kalktı... Daha önce korelasyon var mıydı aralarında trkayanın hareketi sodayı tetikler mi sizce?

Bu arada bizim tahta yapıcı uyumuş kalmış sanırım...

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Ankara - 35
    Gönderi
    8,509
     Alıntı Originally Posted by TYPHOON20 Yazıyı Oku
    Aynen sorma ya 3,10 önemli idi onda alarm da kurmuştum yandı ve tahta kalktı... Daha önce korelasyon var mıydı aralarında trkayanın hareketi sodayı tetikler mi sizce?

Bu arada bizim tahta yapıcı uyumuş kalmış sanırım...
    tetiklemez abi. birisi doğu anadolu fay hattı diğeri san andreas fay hattı.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,488
     Alıntı Originally Posted by yucin Yazıyı Oku
    sen ve senin gibilerin hala bu kafada devam etmeniz ve insanlıktan nasibinizi almamış olmanızı görünce, burada yazmama kararımın ne kadar doğru olduğu ortaya çıkıyor.Sadece bir grafik atıp SODA da bir hareketin olabileceğini belirttim.Bu bile sana ağır gelmiş besbelli.Hani imamoğlunun gündemde bir ata sözü var.Lafa bakarım lafmı diye birde adama bakarım adammı diye o hesap yani.
    Gece bi.git... yazdın. Sonra utanıp silmiş, bu seferde insanlıktan nasip almamak ile sucluyorsun ayıp degilmi, yaşına başına uyuyormu ? Hiç yakıştıramadım sana ne ayıp.

SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Eşeğe semer alınırken fikri değil ölçüsü alınırmış. Benim veya kimsenin demesiyle hisse alıp satmayınız.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,488
    Şişe 6 kademede 32 milyon lot, 150 milyon hacim. 45 de 7.5 milyon satış, 4.5milyon alış oha diyorum başka da bişey demiyorum

SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Eşeğe semer alınırken fikri değil ölçüsü alınırmış. Benim veya kimsenin demesiyle hisse alıp satmayınız.

Sayfa 152/899 İlkİlk ... 52102142150151152153154162202252652 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •