Sayfa 265/549 İlkİlk ... 165215255263264265266267275315365 ... SonSon
Arama sonucu : 4389 madde; 2,113 - 2,120 arası.

Konu: Centilmenlerin sayfasi

Alıntı Originally Posted by Gentleman Yazıyı Oku
    Bugunku hareket hafifmi geldi size ?
    rastlantı olamaz ...yarın tektu, ulaş ve egproda sert yukarı beklıom hayrlısı olsun bakalım...

2.  Alıntı Originally Posted by çağrbey Yazıyı Oku
    Spekülatörler bizler gibi farklı işleri olan insanlar değil. Onların tüm işi borsa. Yani adamlar finans cini Bu nedenle; takas,makas, pasta, masta anlamsız... Bizim gördüklerimizi onlar da görüyor ve farklı stratejiler geliştiriyorlar. Tek aracı kurumdan alış gibi gösterip pastayı sana ye diye sunuyor, arkadan farklı 20 aracı kurumdan satışa geçiyor. Bazen de tersini yapıyor. Bu şeytani piyasada çok büyük rant var. Hem de çok büyük... Tüm oyunlar KY (Kör Yatırımcı, ya da Keriz Yatırımcı) üzerine kurgulanıyor. Birde buralarda dolaşan adamları da olur o cin oğlu cinlerin. Neydi o latek pazarlamacısı, senle arada bir kapışırdı Gentleman dostum Bana da 3 gemi limana yanaştı, haber düşecek, patlayacak hisse diye gaz verirdi. Latek gemisi battı ve milleti de batırdı

Aynen dostum...

Hepimiz kulüp kumarcısı olmuşuz dostum. Neye yarar Tektu, neye yarar alyağ...(pardon alyağ i kaat) kar yok,temettü yok... spekülatörü ve cin patronu çarpacağız güya. Nah çarparız.))
    Burada yer alan bilgi,paylaşım ve yorumlar kişisel düşüncemdir.Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

4.  Alıntı Originally Posted by çağrbey Yazıyı Oku
    Hepimiz kulüp kumarcısı olmuşuz dostum. Neye yarar Tektu, neye yarar alyağ...(pardon alyağ i kaat) kar yok,temettü yok... spekülatörü ve cin patronu çarpacağız güya. Nah çarparız.))

))

Sinir harbine gerek yok.
    Aksama görusuruz Ustad.

valla sattığımdan beri izliyorum dışardan görünüm al 77 ye sat 83-84 e koy iki haftada bir %7-8 i cebe

))

Sinir harbine gerek yok.
    Aksama görusuruz Ustad.
    Akşamlar oluyor, yüzümüz gülmüyor dostum
    Burada yer alan bilgi,paylaşım ve yorumlar kişisel düşüncemdir.Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

7.  Alıntı Originally Posted by çağrbey Yazıyı Oku
    Akşamlar oluyor, yüzümüz gülmüyor dostum

Aksamlari gecin, yillar geciyor gene hüzün, gene hüzün !!

Aksamlari gecin, yillar geciyor gene hüzün, gene hüzün !!
    Bu tür muhabbetler speki çok sevindirir. Bizim bıktığımızı ve satacağımızı düşünür. Tektu dan çok erken çıktım, ben çıkınca roketledi dostum. Ah bu kafa ah

Sayfa 265/549 İlkİlk ... 165215255263264265266267275315365 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •