Sayfa 157/899 İlkİlk ... 57107147155156157158159167207257657 ... SonSon
Arama sonucu : 7187 madde; 1,249 - 1,256 arası.

Konu: SODA - Soda Sanayii

Alıntı Originally Posted by NSHYDN Yazıyı Oku
    canın sağ olsun. Karelleri kademeli boşaltıp soda mı dolduruyorsun n'apıyorsun keko?
    https://youtu.be/KfUvUSQl32k?t=50 (Gormemis olan Text'i CAPslari acsin)

O kadar videosunu yaptik, dalgasini gectik ama... Karelde de mali acayip goturdu yani. Hem de kagida zirveden ALL-IN yaptmisti. Ben bukemedigim bilegi operim!

Amma guldurdu bizleri ya. Cok yasa Keko, kirdiysak tekrar ozur.

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Ankara - 35
    Gönderi
    8,509
    Gün gelir bu da gider...
    Burada yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir, kendi düşüncelerimdir.

4.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Keko ne oldu, mallanacak misin yoksa??? Telefonlar, gorusmeler ...
    yok benim merak ettiğim bir konu vardı onu muhakak öğrenmek istedim...oda amerikadaki yatırımın kar marjı idi...net kar marjını sorduysam da bunu söylemediler...bu bilgiler burada kalsın..belki faydalanan olur...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5.  Alıntı Originally Posted by NSHYDN Yazıyı Oku
    canın sağ olsun. Karelleri kademeli boşaltıp soda mı dolduruyorsun n'apıyorsun keko?
    yok ben sodaya tövbeliyim..en azından şimdilik...neden şimdilik ??

döviz yatayda yada düşüyor olacak önümüzdeki dönemde ...buda sodaya yaramaz...ikinci bir konu da amerikadaki yatırım büyük olsuğu için karlılık miktarını olumsuz etkileyebilir..bu yatırımın bitmesine yakın muhakak alınmalıdır ama o vakte kadar yaşar mıyız ??

şu anda alacak olsam sodanın yerine cam özelikle de trakya camı tercih ederim...veya gübre sektörünü veya gyo sektöründen iyi bilanço getirmiş olan şirketleri...

tabi karel satacak olursam !!!! ki şu anda düşünmüyorum...karelin gidecek daha çok yolu olduğuna inanıyorum...son 20 gündür hiç trade yapmadım...umuyorum ki son çeyrek bilanço vaktinde karelleri 15-18 tl aralıklarında bir yerde görürüm...bu potansiyel var..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    yok ben sodaya tövbeliyim..en azından şimdilik...neden şimdilik ??

döviz yatayda yada düşüyor olacak önümüzdeki dönemde ...buda sodaya yaramaz...ikinci bir konu da amerikadaki yatırım büyük olsuğu için karlılık miktarını olumsuz etkileyebilir..bu yatırımın bitmesine yakın muhakak alınmalıdır ama o vakte kadar yaşar mıyız ??

şu anda alacak olsam sodanın yerine cam özelikle de trakya camı tercih ederim...veya gübre sektörünü veya gyo sektöründen iyi bilanço getirmiş olan şirketleri...

tabi karel satacak olursam !!!! ki şu anda düşünmüyorum...karelin gidecek daha çok yolu olduğuna inanıyorum...son 20 gündür hiç trade yapmadım...umuyorum ki son çeyrek bilanço vaktinde karelleri 15-18 tl aralıklarında bir yerde görürüm...bu potansiyel var..
    Tebrik ediyorum sn keko güzel kararlar ve hareketler yapmışsınız. Allah daha çok versin.

7. doğal gaz halihazırda metreküpü 277 dolardaymış bu fiyat önümüzdeki 9 ayda 203 dolarlara kadar düşecek...bu süreçte doğalgazın kullanımı maliyetlerinde yüksek bir oranda olan şirketler bu fiyat düşüşlerinden olumlu etkilenecek...kar marjları artacak...

geçen gün burada paylaşmış idim bu konuyu...gübrede bu oran %70-80 aralığındadır..son bir haftada gübreler iyi çıktılar ve hala da çıkmaya devam ediyorlar...ak enerjiden dahi söz ettik..onda finansalları borçlarından dolayı iyi değil demiştik o yüzden risklidir demiştik..o vakit fiyatı 0,64 tl de idi bu gün ise 0,75 tl de ve bu gün 0,78 tl yi görmüş...demek ki yatırımcılar bu riske rağmen hisseyi almışlar...

8. yakın geçmişte 1,65 fiyatlarında iken blcyt hissesine takılıyorduk orada buradaki gibi bol bol yorumlar yapıyorduk...o vakitler (yaklaşık 8 ay önce olmalı ) blcyt ın temel ederi 3,00 ve üzeridir demiştik...bu gün baktığımızda hisse 3,04 te işlem görüyor...o vakitler arsan hissesi için de blcyt a denk bir hissedir demiştik...o hisse de bu gün 3,12 seviyesindedir..o vakitler bu iki hisseyi de almıştım..

tabi bazen insan mantığına değil de gözlerine inanıyor...uzun süre çıkmayınca hisselerdeki çakalların insanları bıktıracak ayak oyunlarını görünce insan lanet olsun deyip çıkıyor hisseden...

ama şükürler olsun ki hemen hemen hiç birinde yanılmadık...

neyse dostlar benim kafanızı şişirmeyeyim..ben sizlere başarılar diliyorum..

Sayfa 157/899 İlkİlk ... 57107147155156157158159167207257657 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •