Sayfa 266/549 İlkİlk ... 166216256264265266267268276316366 ... SonSon
Arama sonucu : 4389 madde; 2,121 - 2,128 arası.

Konu: Centilmenlerin sayfasi

1.  Alıntı Originally Posted by çağrbey Yazıyı Oku
    Hepimiz kulüp kumarcısı olmuşuz dostum. Neye yarar Tektu, neye yarar alyağ...(pardon alyağ i kaat) kar yok,temettü yok... spekülatörü ve cin patronu çarpacağız güya. Nah çarparız.))
    çok karamsar gördüm seni abi,yağ seni iyice sıktı galiba

2.  Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    rastlantı olamaz ...yarın tektu, ulaş ve egproda sert yukarı beklıom hayrlısı olsun bakalım...
    başka sitede bi arkadaş kağıdı pazarlıyorlar 10 tl olacak haber salıyorlar aldanmayın diye mesaj yazmış dikkat edesin

Alıntı Originally Posted by rado Yazıyı Oku
    başka sitede bi arkadaş kağıdı pazarlıyorlar 10 tl olacak haber salıyorlar aldanmayın diye mesaj yazmış dikkat edesin
    ulaş bu saydıklarım içinde en fazla prim yapacak olan hisse...10 olmasa bile 7-8 olabilir...tabi ben okadar beklemem4 tl olsa yeter bana...
    neden böyle bir hareket olsun beklentisi ne dersen ortak satışı olacak derimki bu fiyatlardan satmaya kalksa zaten taban olur hisse..en güzel yükselterek boşaltılır mal...
    tabi bunlar benim teknik hayallerim..ve yarın hareket çekmesse özellikle ulaş çöp olur....vururum tekmeyi...

Alıntı Originally Posted by rado Yazıyı Oku
    çok karamsar gördüm seni abi,yağ seni iyice sıktı galiba
    Çok sıktı beni bu bozuk yağ.Midemi bulandırıyor rado kardeşim. Satsam emin ol 95 olur. İyi kar etmeden asla
    Burada yer alan bilgi,paylaşım ve yorumlar kişisel düşüncemdir.Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

5. Ortaklar bu kadar satisa ragmen %1.23 alicili kagidimiz birseyler donuyor ..9.8 milyon islem var kagit dusuyor ama alicili dusuyor ... ben bu senaryoyunun sonunu tahmin ediyorum.. [emoji12]

SM-G530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. otel var,arazi degerli,otel bitiyor,uçacak,kaçacak derken.96000 lere gelmişiz.biz burada 77-83 arası git gel olmuş.

7.  Alıntı Originally Posted by gonennet Yazıyı Oku
    otel var,arazi degerli,otel bitiyor,uçacak,kaçacak derken.96000 lere gelmişiz.biz burada 77-83 arası git gel olmuş.
    sahibi biraz nekes, müdahale etmeseydik 1 tl olacaktı diyen,kağıdının yükselmesini istemeyen şahıs,artık ne derse o olacak ,keyfine kaldık

8. Hemşerim demisaşı gördünmü yağlı çorbayı içtim kaçtım,dinlemedin haberli kağıttı,ne güzel tiyo vermiştim

Sayfa 266/549 İlkİlk ... 166216256264265266267268276316366 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •