Originally Posted by BJK Coccinella Sığ senet, bilemiyorum. Bu kadar zaman bekletmesi iyi olmadı... Sırası gelecektir diye umuyoruz . Körfez ve tat gıda da bu coşkularda tersine hareket etti . Beklenen hareketi tat yapabilir . SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
başka pencereden bakış için uygun hisse varmı. Lokman gibi SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
DAGHL, IDGYO, POLHO olabilir...
“Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford
Originally Posted by BJK Coccinella DAGHL, IDGYO, POLHO olabilir... Ama bunlar dünündü, IDGYO'da biraz bozulma var, bugünkülere henüz bakıyorum...
Originally Posted by BJK Coccinella Ama bunlar dünündü, IDGYO'da biraz bozulma var, bugünkülere henüz bakıyorum... Bekliyoruz [emoji106][emoji106][emoji106][emoji106] SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Originally Posted by mebes Bekliyoruz [emoji106][emoji106][emoji106][emoji106] SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi BTCIM'den başka göremedim, NIBAS var çok riskli, SONME var o da az biraz primli. İşi sağlama almak için BTCIM olabilir...
Originally Posted by BJK Coccinella BTCIM'den başka göremedim, NIBAS var çok riskli, SONME var o da az biraz primli. İşi sağlama almak için BTCIM olabilir... Btcim olabilir. En ucuz defter değerine sahip lerinden biri .[emoji106][emoji106][emoji106][emoji106] SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Originally Posted by mebes Sırası gelecektir diye umuyoruz . Körfez ve tat gıda da bu coşkularda tersine hareket etti . Beklenen hareketi tat yapabilir . SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Aynı haltı HATEK de yedi, haftalar sonra tavanlarla cevap geldi. Bunlar neden olmasın?
Forum Rules
Yer İmleri