Merhaba,
Bu hisseye geçen seneyle nazaran bu yükselişte insanların giriş amacı yabancının hisseye girmiş ve çoğu kötü toplamış olması görüntüsüydü.Sizde bilirsiniz ki genelde yabancı hisseyi taban taban yaptırmaz girdiği hisselerde çıkarken bile.Bu yukselisteki insanların terste kalmaları yabancı girişi olduğunu düşündüklerinden diye umuyorum.
Aynı yatırım anlayışı bendede mevcut bugüne kadar giridigim hiç bir hissede yeterince beklemediğim için kaç kat para kazanabilecekken az bi parayla ayrildigimi bilirim. Örnegin Thy de zamanında 5.15 Tl den hisse alıp 3. Havalimanı açılmadan önce den bahsediyorum..Hissenin adım gibi çıkacağına emonken sanssizliktan dolayı 5.75 ten satmıştım. Hisse sonra 20 tl yi görmüştü.Bazende pd/dd değerinden çok Şirket e yapılacak olan yatırımlar,karlılık şirketin gelecekte olabilecek durumuna göre de yatırım yapılıp fiyatlanabiliyor. Bu arada pd/dd değerine göre yatırım yapılabilecek bir hisse varsa tavsiye ederseniz sevinirim.
Dediğim gibi bence insanlar bende dahil olmak üzere kalkınma da yabancı alimi var diyerek çoğu giriş yaptı ve terste kaldı.Ilerude ne olacağını önümüzdeki hafta öğreneceğiz
SM-G925F cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri