Sayfa 327/463 İlkİlk ... 227277317325326327328329337377427 ... SonSon
Arama sonucu : 3697 madde; 2,609 - 2,616 arası.

Konu: KLNMA - T. Kalkınma Bankası

1.  Alıntı Originally Posted by mavideniz000 Yazıyı Oku
    Bu muhasebeciler neden zengin değil

*Çok iyi bir firmanın hisse senedini iyi fiyata almak, iyi bir firmanın hisse senedini ucuza almaktan çok daha iyidir.
    Şurası bir gerçek ki , şişik ,spekülatif hisselerle ,kumar misali oynayanların kaçınılmaz sonu , herşeylerini kaybetmektir.

Ben, genelde defter değeri civarında ,ya da daha aşağısında seyreden ,sağlam, borçsuz , karlılığı yüksek şirketlere yatırım yaparım. Fakat bu tür hisseler de kısa ve orta vadede yükselmeyip ,uzun vadede aşırı yükseliyorlar. Ben de beklerken sıkılıp satıyorum. Sonra bir bakıyorum , bir yıl sonra sattığım hisse 2 katına çıkmış. Benim de zaafım burada. Bu yüzden kazanamıyorum. Aldığım hissede bir yıl beklesem , sabredsem , param iki katına çıkacak, ama sabredemiyorum. Şeytan dürtüyor. Neyse hayırlısı. Kısmetten öte köy yokmuş. Ama yine de, şişik hisselere yatırım yapanın, kısmetinin hiç bir zaman olamayacağını düşünüyorum.
    Son düzenleme : By Akıl; 13-11-2019 saat: 22:23.

Burada coşkuya oynandığı zaten belli idi. Adamlar ne derae o olur. Ben yarın tabanı çözer diye umut ediyorum. Bakalım bunlar malı taban taban bitiremez. Bu arada tepkiye diye aldım tekrar söylüyorum. Elimde sadece 500 lot bugünkü tabandan var. Benim uzundur tuttuğum kağıtlarım belli. Yarın ki tabana az daha kurşun sallarım o kadar ytd

Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e, cenneti vaad etmeseydi şayet, rabbine bile etmezlerdi secde.
    Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!

3.  Alıntı Originally Posted by katti Yazıyı Oku
    Burada coşkuya oynandığı zaten belli idi. Adamlar ne derae o olur. Ben yarın tabanı çözer diye umut ediyorum. Bakalım bunlar malı taban taban bitiremez. Bu arada tepkiye diye aldım tekrar söylüyorum. Elimde sadece 500 lot bugünkü tabandan var. Benim uzundur tuttuğum kağıtlarım belli. Yarın ki tabana az daha kurşun sallarım o kadar ytd

Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e, cenneti vaad etmeseydi şayet, rabbine bile etmezlerdi secde.
    Çok tehlikeli bir iş yaptığınızı söyleyebilirim. Spekler pokeri, ky. nin elini görerek oynuyorlar. Bu oyunun sonunda birkaç kişi hariç , çoğu kişi kaybedecektir.Doğrusu ,ben böyle bir oyuna , 1 Kuruşumla bile girmem. Ava giden avlanır , sözünü, unutmamak gerekir ,diye düşünüyorum.

4. Neyse bu günlük bu kadar yeter. Elimde olmayan ve almayı da düşünmediğim bir hisse için çok bile yazdım...... Ben , şimdi kendi hissemin topiğine gidiyorum...... Bu topikte , şu an 24 kişi var. Benim hissemin topiğinde ise benden başka kimse yok. Hoşça kalın. İyi geceler.

5. Merhaba,

Bu hisseye geçen seneyle nazaran bu yükselişte insanların giriş amacı yabancının hisseye girmiş ve çoğu kötü toplamış olması görüntüsüydü.Sizde bilirsiniz ki genelde yabancı hisseyi taban taban yaptırmaz girdiği hisselerde çıkarken bile.Bu yukselisteki insanların terste kalmaları yabancı girişi olduğunu düşündüklerinden diye umuyorum.
    Aynı yatırım anlayışı bendede mevcut bugüne kadar giridigim hiç bir hissede yeterince beklemediğim için kaç kat para kazanabilecekken az bi parayla ayrildigimi bilirim. Örnegin Thy de zamanında 5.15 Tl den hisse alıp 3. Havalimanı açılmadan önce den bahsediyorum..Hissenin adım gibi çıkacağına emonken sanssizliktan dolayı 5.75 ten satmıştım. Hisse sonra 20 tl yi görmüştü.Bazende pd/dd değerinden çok Şirket e yapılacak olan yatırımlar,karlılık şirketin gelecekte olabilecek durumuna göre de yatırım yapılıp fiyatlanabiliyor. Bu arada pd/dd değerine göre yatırım yapılabilecek bir hisse varsa tavsiye ederseniz sevinirim.

Dediğim gibi bence insanlar bende dahil olmak üzere kalkınma da yabancı alimi var diyerek çoğu giriş yaptı ve terste kaldı.Ilerude ne olacağını önümüzdeki hafta öğreneceğiz
     Alıntı Originally Posted by By Akıl Yazıyı Oku
    Neyse bu günlük bu kadar yeter. Elimde olmayan ve almayı da düşünmediğim bir hisse için çok bile yazdım...... Ben , şimdi kendi hissemin topiğine gidiyorum...... Bu topikte , şu an 24 kişi var. Benim hissemin topiğinde ise benden başka kimse yok. Hoşça kalın. İyi geceler.
    SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2 gün sonra bütün bu yazılanlar unutulur

Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!

AQ oğlu şimdi bir sürü kişiye alım fırsatı verecek senin yapacağın işin t.....am....k... m

*Çok iyi bir firmanın hisse senedini iyi fiyata almak, iyi bir firmanın hisse senedini ucuza almaktan çok daha iyidir.
    Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'

Bugün iyice anladım yabancı satmasın diye ellerindeki tüm malı tabana yığdılar yabancı satmasın diye bugün saf yabancı mecbur satti

Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'

Sayfa 327/463 İlkİlk ... 227277317325326327328329337377427 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •