-
Sabah R 1.02 görmüş
,nasıl gösden kaçırdık,şu sıralar 1.80 üstünde...Aklımın almadığı yılların borsacısıyım R bölünüş fiatı nasıl 28 oldu onu anlayamadım
-

Originally Posted by
refaba
Sabah R 1.02 görmüş

,nasıl gösden kaçırdık,şu sıralar 1.80 üstünde...Aklımın almadığı yılların borsacısıyım R bölünüş fiatı nasıl 28 oldu onu anlayamadım

Vallahi ben dün 0.88 den sattım.Gereçekten1.02'yide görmüş.
-

Originally Posted by
eldoR21
Vallahi ben dün 0.88 den sattım.Gereçekten1.02'yide görmüş.
Yanlış bilgi vermiş olmayım.1,88'den satmışım.
-
Böylesine adi bir banka yoktur.Küçük yatırımcıyı küçültmekten başka birşey yapmadılar 2 senedir.Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın hepsini.
-

Originally Posted by
eldoR21
Böylesine adi bir banka yoktur.Küçük yatırımcıyı küçültmekten başka birşey yapmadılar 2 senedir.Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın hepsini.
Sözüm ana Bedelli bedelsiz veren bankaya bakarmısınız PÖİP'den çıkamıyor.Küçük yatırımcı düşmanı Kalkınma bankasının sadece ceplerini düşünen yetkilileri kağıdınızı PÖİP'den çıkarınız lütfen.
-
Mübarek cuıma gününde bütün beddualarım bu devlet kağıdını bu hallere düşürenlere.Endeks tavanda bizim rezil dip yapacak biraz daha zorlansa.
-

Originally Posted by
eldoR21
Mübarek cuıma gününde bütün beddualarım bu devlet kağıdını bu hallere düşürenlere.Endeks tavanda bizim rezil dip yapacak biraz daha zorlansa.
Üstelik adı banka,diğer bankalar uçuşta %50 karda.
-

Originally Posted by
eldoR21
Sözüm ana Bedelli bedelsiz veren bankaya bakarmısınız PÖİP'den çıkamıyor.Küçük yatırımcı düşmanı Kalkınma bankasının sadece ceplerini düşünen yetkilileri kağıdınızı PÖİP'den çıkarınız lütfen.
%1 altında 0.92,çıkması için hisse satması lazım oda yetersiz.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri