Sayfa 214/721 İlkİlk ... 114164204212213214215216224264314714 ... SonSon
Arama sonucu : 5765 madde; 1,705 - 1,712 arası.

Konu: Madam Despina

1.  Alıntı Originally Posted by slickman Yazıyı Oku
    Teşekkürler üstadım, öğleden sonra bir ara listeye tek tek bakayım dedim, bir ikisinde tanesinde toplam işlem hacmi 50 bin lot falandı. Hissenin birim fiyatı da kuruş. Senin her yerin hisse olsa ne yazar dedim kendi kendime. Ama içlerinden güzel işler yapan çıktı. Zaten senin listede de var bazıları üstad. Ancak ben tam istediğim noktadaki hisseleri bulamıyorum. Misal bugun bir tanesi dikkatimi çekti polho Şuan ki bulunduğu noktada yarın muhtemel ki günlükteki grafikte görülen dirençleri kırıp geçecek. Ondan sonra birkaç gün gittikten sonra bizim listeye girecek. Ha işte ben bizim listeye girmeden şimdiki haliyle yakalamak istiyorum. Belki imkansız birşey üstad bilemiyorum. Söylediğin gibi birçok done var hareketleri etkileyen.
    İşte bu nedenle "benim listem" ve "genel tarama" diye iki ayrı gruba ayırıyorum ya!
    "En çok artanlar" listesinde ilk 10 da gördüklerinin %80 i çöptür nadir istisnalar dışında.
    50K lık hisse alsan kucağına bırakır çıkarlar

Güzel şeyler istiyorsun...
    Bu tür sert spekülatif hisseler çıkış hareketi başlamadan kolay, kolay teknik iz bırakmazlar takip edebileceğin.
    Atıyorum Polho(ki bu da benim ilgi alanım dışında, param değerli benim.) gider mi gider! Ama beyaz kutucuklara bak! Nereye?

2.83 üzerinde görüntü güzel der alırsın... Sen daha %2 yi görmeden bir bakmışsın bütün alış kademleri boşalmış...
    https://www.kisavade.com/
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

2. Bak mesela KLGYO' nun gideceği belliydi.
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...82#post3889882
    Aksen ha keza.
    Pinsu gitti, haftaya pnsut ü götürürler gibi...

3.  Alıntı Originally Posted by obblomovv Yazıyı Oku
    İşte bu nedenle "benim listem" ve "genel tarama" diye iki ayrı gruba ayırıyorum ya!
    "En çok artanlar" listesinde ilk 10 da gördüklerinin %80 i çöptür nadir istisnalar dışında.
    50K lık hisse alsan kucağına bırakır çıkarlar

Güzel şeyler istiyorsun...
    Bu tür sert spekülatif hisseler çıkış hareketi başlamadan kolay, kolay teknik iz bırakmazlar takip edebileceğin.
    Atıyorum Polho(ki bu da benim ilgi alanım dışında, param değerli benim.) gider mi gider! Ama beyaz kutucuklara bak! Nereye?

2.83 üzerinde görüntü güzel der alırsın... Sen daha %2 yi görmeden bir bakmışsın bütün alış kademleri boşalmış...
    Dedim ya üstad aşağı atraksiyonluları bulurum ben diye doğru söylüyorsun iz miz bırakmıyorlar robotları nasıl ayarlıyorlarsa artık. Biz yine garanti olsun sağlam olsun senin listen üzerinden gidelim

4.  Alıntı Originally Posted by slickman Yazıyı Oku
    Dedim ya üstad aşağı atraksiyonluları bulurum ben diye doğru söylüyorsun iz miz bırakmıyorlar robotları nasıl ayarlıyorlarsa artık. Biz yine garanti olsun sağlam olsun senin listen üzerinden gidelim
    Bak mesela... Dobur: En az 5.3x e gitmesi lazım bu görüntüyle...
    Peki! Gider mi? Allah bilir

Senin derdini anladım ben. De öyle bir dünya olsa git coin piyasasında vur parayı.
    Ama yine de senin listeyi iyileştirmeye çalışıyorum.
    Du bakalım. Daha iyi sonuçlar çıkacak.
    Mesela senin listeye günlük 1M<hacim kriteri koyalım ki, masa sandalye, in-cin şirketler düşmesin.
    Ama dürüstçe fikrimi söyleyeyim...
    O en çok yükselenler listesinde gördüklerin, "ulan peki bunlar nasıl gidiyor?" dediklerin bir çok alt coin den daha sakat.

EK: Grafiği unutmuşuz...

5.  Alıntı Originally Posted by obblomovv Yazıyı Oku
    Bak mesela... Dobur: En az 5.3x e gitmesi lazım bu görüntüyle...
    Peki! Gider mi? Allah bilir

Senin derdini anladım ben. De öyle bir dünya olsa git coin piyasasında vur parayı.
    Ama yine de senin listeyi iyileştirmeye çalışıyorum.
    Du bakalım. Daha iyi sonuçlar çıkacak.
    Mesela senin listeye günlük 1M<hacim kriteri koyalım ki, masa sandalye, in-cin şirketler düşmesin.
    Ama dürüstçe fikrimi söyleyeyim...
    O en çok yükselenler listesinde gördüklerin, "ulan peki bunlar nasıl gidiyor?" dediklerin bir çok alt coin den daha sakat.

EK: Grafiği unutmuşuz...

Üstadım haklısın yerden göğe kadar. Ben bir günde tavan yapsın malı vurayım sonra ne yaparsa yapsın kağıtlarından bahsetmiyorum aslında. Dediğin gibi bir saldı mı aşağıya satmaya fırsat vermez böyleleri para kazanmak da hayal. Benim bahsettiğim mesela senin listende de olan aksen aksu gibi (yanlış hatırlamıyorsam) hem derinliği olan hem sağlam şirketlerin böyle az az usul usul kimseyi ürkütmeden gidişlerinde olmaktan bahsediyorum. Acaba hangi kriterler eklenebilir de hareketin başlarında ya da en kötü ortalarında yakalanabilir.

6.  Alıntı Originally Posted by slickman Yazıyı Oku
    Üstadım haklısın yerden göğe kadar. Ben bir günde tavan yapsın malı vurayım sonra ne yaparsa yapsın kağıtlarından bahsetmiyorum aslında. Dediğin gibi bir saldı mı aşağıya satmaya fırsat vermez böyleleri para kazanmak da hayal. Benim bahsettiğim mesela senin listende de olan aksen aksu gibi (yanlış hatırlamıyorsam) hem derinliği olan hem sağlam şirketlerin böyle az az usul usul kimseyi ürkütmeden gidişlerinde olmaktan bahsediyorum. Acaba hangi kriterler eklenebilir de hareketin başlarında ya da en kötü ortalarında yakalanabilir.
    Hah! Bak şimdi daha mantıklı şeylerden bahsediyoruz.
    O zaman mesela TTRAK(ki bana sorarsan uzun vade potansiyeli büyük), Kozal(ha keza), Kozaa vb... orta-uzun hedefi olan, tutunca elinde kalmayanlar arasında trade etmeye çalışacaksın.
    Bak Dardanel göz altı pazarında ama onun bile potansiyeli büyük.
    O hergün giden şirketlerden bir çoğundan da daha potansiyelli.
    Ama strateji ne? Önce ona karar vermek lazım.
    Mesela Aygaz' ı kolla. Bakalım ne zaman gidecek?
    Tabi tam olarak vadeni, stratejini, portföyünü bilmediğim için...
    Söz gelimi potansiyellilere böl. Hedefe varanı ver, henüz varmayanı al.
    Gitmeyeni bırak, işte imzamdaki eylemleri yap bir strateji ile.

Ek:
    Hareketin başı diye bir şey olmaz hocam bu arada.
    Bir takım formasyonlar vb.den söz edilebilir, çanak flama vb. ama...
    Onların bile çalışacağı garanti değil.
    Bir veri terminali kullanıyor musun? Yoksa sadece fiyata mı bakıyorsun?

7.  Alıntı Originally Posted by obblomovv Yazıyı Oku
    Hah! Bak şimdi daha mantıklı şeylerden bahsediyoruz.
    O zaman mesela TTRAK(ki bana sorarsan uzun vade potansiyeli büyük), Kozal(ha keza), Kozaa vb... orta-uzun hedefi olan, tutunca elinde kalmayanlar arasında trade etmeye çalışacaksın.
    Bak Dardanel göz altı pazarında ama onun bile potansiyeli büyük.
    O hergün giden şirketlerden bir çoğundan da daha potansiyelli.
    Ama strateji ne? Önce ona karar vermek lazım.
    Mesela Aygaz' ı kolla. Bakalım ne zaman gidecek?
    Tabi tam olarak vadeni, stratejini, portföyünü bilmediğim için...
    Söz gelimi potansiyellilere böl. Hedefe varanı ver, henüz varmayanı al.
    Gitmeyeni bırak, işte imzamdaki eylemleri yap bir strateji ile.

Ek:
    Hareketin başı diye bir şey olmaz hocam bu arada.
    Bir takım formasyonlar vb.den söz edilebilir, çanak flama vb. ama...
    Onların bile çalışacağı garanti değil.
    Bir veri terminali kullanıyor musun? Yoksa sadece fiyata mı bakıyorsun?
    Aygaz da mesela benim bahsettiğim özellikte bir kağıt hocam. Bunu 11.60 lardan eklemem lazımdı portföye gibi. Ha şimdi de geç kalınmış sayılmaz bana göre.
    Sadece fiyata bakıyorum üstad.

8. Örneğin Aksen' e bakalım:
    1-Yarın 3.08 üzeri kapatabilirse Haftalık kanal üst bandını kırmış olacak.
    2-Diyelim burada potansiyel bir çanak var ve derinliği 1 TL. Bu da demektir ki 4.10 TL ye gidebilir.
    Hah! Teknik işi 1 bunu tespit etmek. Ama ben kısacıyım diyorsan... Bitmedi.
    Bu meret "hadi ben gidiyorum!" diye gitmeyecek ki o fiyata. Kulp olur, düzeltme olur, endeks/döviz etkisi olduğu günler olur...

Ama bu tespiti yaptıysan işler biraz daha kolay.
    Atıyorum haftalık pivot seviyesinin üzerine çıkınca al, altına inince sat!
    Sert hareket istiyorum diyorsan pivot dirençlerini takip et.
    Alt periyoda in Icmimoku seviyelerini takip et.
    Yani bir stratejin olsun. Hadi giden bir senede bindin'
    Nerede ineceksin? 1 ayda aldığını 2 saatte alırlar elinden.
    1 yıldakini 1 haftada.
    Aç bak Soda, Şişe, Tkfen topiklerine.
    Bunlar sağlam dediğimiz hisseler...

Sayfa 214/721 İlkİlk ... 114164204212213214215216224264314714 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •