Sayfa 448/1068 İlkİlk ... 348398438446447448449450458498548948 ... SonSon
Arama sonucu : 8543 madde; 3,577 - 3,584 arası.

Konu: PRTAS - ÇBS Printaş

1. Sicil No Ad Soyad Görev Ünvan Semt Durum
    700034/0
    ALİ
    EŞREF ÇAVUŞOĞLU
    Y.K.
    ÜYESİ
    RENK ARAÇ KİRALAMA VE TURİSTİK HİZMETLER SANAYİ VE TİCARET
    ANONİM ŞİRKETİ KADIKÖY
    700102/0
    ALİ
    EŞREF ÇAVUŞOĞLU
    Y.K.
    ÜYESİ ÇBS OTO BOYALARI SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ KADIKÖY
    700116/0
    ALİ
    EŞREF ÇAVUŞOĞLU
    Y.K.
    ÜYESİ
    TASFİYE HALİNDE ÇBS OTO BOYA SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET
    ANONİM ŞİRKETİ KADIKÖY
    Sayfa 2 / 2

2.  Alıntı Originally Posted by 2onur2= Yazıyı Oku
    Bence patron bitti demeden bitmez bu işlerde belge konur. Yani öyledir hayırdır bildiğin bir şeymi var............?https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/325056
    yok be 2 onur 2 ne bildiğim olsun.tamamen belgesiz .sadece tahmin .

3.  Alıntı Originally Posted by akant2017 Yazıyı Oku
    yok be 2 onur 2 ne bildiğim olsun.tamamen belgesiz .sadece tahmin .
    Bir anda hayallerim kutuplara tatile gitti ordaki dostlarım geldi aklıma.

4. nipponla printaş ortak bir yerde üretim yapıyor mu sence 2 onur 2 .böyle bir belge anlaşma varmı dır sence yakın zamanda ..

5.  Alıntı Originally Posted by akant2017 Yazıyı Oku
    nipponla printaş ortak bir yerde üretim yapıyor mu sence 2 onur 2 .böyle bir belge anlaşma varmı dır sence yakın zamanda ..
    Fabrikanın karşısında üretim yapıyorlar izmirde üretim yapıyorlar bu ortaklığında rekabet kurallarına aykırı olmadığıda belgede yazıyor sun la çbs printaş ortaklığı dyo nun rakibi olarak mevzuatlara uygun olduğu 5 yıllık plan dahilinde printaşın varlıkları suna devroluyor.

6. Anlaşmanın yakını uzağı sözleşmede bilemem ama bir anlaşma var sözleşme yapılmış sözleşmenin maddelerini spk bilir patrona gelince her zaman olduğu gibi susar ve belgeleri konuşturur spk nın onayı olursa. Sonucu bilgi edinimi bakımından ortaklarıyla paylaşır bakalım kendi sitesinde ve spkda ne zaman yayınlanacak.

7.  Alıntı Originally Posted by 2onur2= Yazıyı Oku
    Fabrikanın karşısında üretim yapıyorlar izmirde üretim yapıyorlar bu ortaklığında rekabet kurallarına aykırı olmadığıda belgede yazıyor sun la çbs printaş ortaklığı dyo nun rakibi olarak mevzuatlara uygun olduğu 5 yıllık plan dahilinde printaşın varlıkları suna devroluyor.
    sun basmış parayı şirketin gayrimenkulleri ve üretim ile ilgili tüm demirbaşlarını hatta o tarihte yapılan binalar ve üretim yerini satın almış.satın aldıktan tekrar niye sun ile anlaşma yapsın kazancını bölsünbu kısmı anlayamıyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by akant2017 Yazıyı Oku
    sun basmış parayı şirketin gayrimenkulleri ve üretim ile ilgili tüm demirbaşlarını hatta o tarihte yapılan binalar ve üretim yerini satın almış.satın aldıktan tekrar niye sun ile anlaşma yapsın kazancını bölsünbu kısmı anlayamıyorum.
    Satın alma diye birşey yok daha öncede açıkladım bazı varlıklarına değer biçildi kurulan şirketin sermayesine katıldı varlık satışı veya hisse satışı yok yeni işlem sırası bu yüzden açıldı iflas erteleterek zaman kazandı patron bu uluslar arası olan firmayla ortaklık yapmıyacak dünya pazarına açılacaksın olaya başka açılardan bakıyorsun printaş baskı mürekkepleri türkiye pazarının yarısına sahip konumdayken şirketin varlıklarını suna satacak pazardan çekilecek adama ne derler biliyormusun neyse sunla olan ortaklığı dünya pazarlarında adı geçecek bunun reklamı parayla yapılmaz ya birşeyi gözden kaçırıyorsun sanki varlık satışı hisse satışı yok başka şirket kurdular rekabet kurulunda bu açık olarak yazıyor sunun ismi altında faliyet gösteriyor yani sunda iştiraki var sözleşme nedir kim bilir spk bilir patron susar bence öyle bir açıklama olmadığına göre artık hareket başladı haberler zamanı gelince spk kapta veya kendi sitesinde açıklanır zamanı nezaman spk bilir.

Sayfa 448/1068 İlkİlk ... 348398438446447448449450458498548948 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •