Hah! Şimdi anlaştık.
Estağfurullah. Telefondan bakıyordum. Hakikaten de kafa durmuş sanırım.
Elbette Anhyt ve diğer sözünü ettiğimiz hisselerin tümü zaten bayağı bir süre önce "al sinyali" üretmiş hisseler.
Nasıl diyeyim? Doğru ifade mi bilmiyorum ama...
"Zaten bir yükseliş trendi içerisinde olup, ivmesini arttıran hisseleri tespit çabası" denebilir sanırım uğraşıma.
Aslında benim de yaptığım sizinkinin benzeri. Trend yapmış, yükselme potansiyeli olan her şeyi alacak ana param olmadığına göre... Yükselme eğilimi olanlar arasında, yüksek ivme oluşturabilecekleri tespit çabası benimki de.
Ben de onlara zoom yapmaya çalışıyorum.
Haftalık anaparada min %3 getirinin, bir veya birkaç hissede bekleyerek elde edilebilecekten daha yüksek olduğunu düşünüyorum.
Belki de yanılıyorumdur. Zaman gösterecek.
Tabi ki vadesi, sermayesi, stratejisi farklı insanlar için alım-satım yerleri de farklı.
Ttrak bundan haftalar önce al vermiş bir hisse örneğin, keza Mgros...
Orta/uzun vade yatırım yapmak isteyen biri elbette ki çok daha önce maliyetlenmiş olmalı bu senetlerde.
Gün içerisinde kullandıklarım da dahil hemen bütün gösterge ve taramalarım çoklu zamanlı(Multi Time Frame) dır.
Ancak sadeleştirmek ve hisse sayısını azaltmak adına tek bir periyot için yayınlıyorum elbet.
Ancak gerek kendim için, gerek listeye düşenleri, gerekse sorulanları çoklu zamanlı bakıyorum tabii.
Görüşünüze de katılıyorum.
Yayınlandığım listenin dışında Haftalık bir versiyonu da ekranımda sabittir.
Teşekkürler. Önerileriniz için bu arada

Yer İmleri