Hah! Þimdi anlaþtýk.
Estaðfurullah. Telefondan bakýyordum. Hakikaten de kafa durmuþ sanýrým.
Elbette Anhyt ve diðer sözünü ettiðimiz hisselerin tümü zaten bayaðý bir süre önce "al sinyali" üretmiþ hisseler.
Nasýl diyeyim? Doðru ifade mi bilmiyorum ama...
"Zaten bir yükseliþ trendi içerisinde olup, ivmesini arttýran hisseleri tespit çabasý" denebilir sanýrým uðraþýma.
Aslýnda benim de yaptýðým sizinkinin benzeri. Trend yapmýþ, yükselme potansiyeli olan her þeyi alacak ana param olmadýðýna göre... Yükselme eðilimi olanlar arasýnda, yüksek ivme oluþturabilecekleri tespit çabasý benimki de.
Ben de onlara zoom yapmaya çalýþýyorum.
Haftalýk anaparada min %3 getirinin, bir veya birkaç hissede bekleyerek elde edilebilecekten daha yüksek olduðunu düþünüyorum.
Belki de yanýlýyorumdur. Zaman gösterecek.
Tabi ki vadesi, sermayesi, stratejisi farklý insanlar için alým-satým yerleri de farklý.
Ttrak bundan haftalar önce al vermiþ bir hisse örneðin, keza Mgros...
Orta/uzun vade yatýrým yapmak isteyen biri elbette ki çok daha önce maliyetlenmiþ olmalý bu senetlerde.
Gün içerisinde kullandýklarým da dahil hemen bütün gösterge ve taramalarým çoklu zamanlý(Multi Time Frame) dýr.
Ancak sadeleþtirmek ve hisse sayýsýný azaltmak adýna tek bir periyot için yayýnlýyorum elbet.
Ancak gerek kendim için, gerek listeye düþenleri, gerekse sorulanlarý çoklu zamanlý bakýyorum tabii.
Görüþünüze de katýlýyorum.
Yayýnlandýðým listenin dýþýnda Haftalýk bir versiyonu da ekranýmda sabittir.
Teþekkürler. Önerileriniz için bu arada![]()

Yer Ýmleri