-
GPG %0.06 artı yapmış. Inşaat hisselerinden çıkmışlar dün herhalde EKGYO vardı onu kastediyor
-
Günün tek yeşil kapatan hisse fonu ACC bakalım türevden ilave gelecek mi ? En fazla kaybettiren YDI oldu.
-

Originally Posted by
admustafa
Takipteki hisse fonların tümü kırmızı gözüküyor. En az kayıp ACC'de en fazla kayıpta YDI'de olacak sanırım ama birbirine çok yakın kayıplar bakalım kapanış nasıl olacak.
ACC'nin performansını PETKM belirleyecek üstadım. Yaklaşık % 9 oranında portföyünde. Hisse güçlü direnç bölgesinde, geçerse ki tahminim o yönde gayet güzel getiriler elde edeceğiz.
Geçmesi lazım yani, çok feci sayıda (97K lot) ben de aldım çünkü.
-

Originally Posted by
Maydonozcu Kamil
ACC'nin performansını PETKM belirleyecek üstadım. Yaklaşık % 9 oranında portföyünde. Hisse güçlü direnç bölgesinde, geçerse ki tahminim o yönde gayet güzel getiriler elde
edeceğiz.

Rast gelsin Kamil Üstad,
ACC'den umutluyum.
EKGYO'dan ben de çıktım.
Eral iyi yapmış, aklın yolu bir.
Tepkiye oynadık.
-
GPG günü tahminen % 0,06 değer artışı ile 1,34 seviyesinde tamamladı
Varlık Dağılımı
Repo Mevduat Vb % 79,8
Net Hisse Senedi % 5,5
Bono % 5,2
Y.Para % 1,3
Pair Trade Pozisyon Büyüklüğü % 15,7
Fon Büyüklüğü: 111 milyon TL
Bilgi Hattı: 0312 438 27 00
-
Tcd bin son portföy dağılımındaki rayiç değeri çok olan hisseler. Bugünku sonuçları. Yükselen de var içlerinde. Çok eksi getirmez herhal

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

Originally Posted by
Maydonozcu Kamil
ACC'nin performansını PETKM belirleyecek üstadım. Yaklaşık % 9 oranında portföyünde. Hisse güçlü direnç bölgesinde, geçerse ki tahminim o yönde gayet güzel getiriler elde
edeceğiz.

Bende de bi PETKM kaldı bide EREGL üstadım sizinki kadar değıl gerçi miktar ama oyalıyor beni
-

Originally Posted by
jmk99
Rast gelsin Kamil Üstad,
ACC'den umutluyum.
EKGYO'dan ben de çıktım.
Eral iyi yapmış, aklın yolu bir.
Tepkiye oynadık.
Ben EKGYO'dan 3 sene önce çıkmıştım bir daha yüzüne bakmadım. Şimdiki fiyatlarını görünce iyi yırtmışım diyorum.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri