-

Originally Posted by
Arap Şükrü
Dostlar basligi takip eden biri olarak meraktan soruyorum. Bircok fonun adi geciyor ama neredeyse hic portfoy dagilim raporu pdf paylasilmiyor ve/veya tutulan enstrumanlarin detayi hk. konusulmuyor. Herkes bunlara hakim mi, yoksa goz ardi edilip sadece gunluk getiri yuzdesine mi bakiliyor.
Genelde ay başlarında konuşuyoruz dağılımlar ay başında geldiği için, başlık çok hareketli olduğu için denk gelmemiş olabilirsiniz.
Ayrıca ne kadar konuşsak da gelen dağılım 1 ay geriden geliyor ve gün içindeki işlemleri bilemiyoruz ondan çok üstüne kafa yormuyoruz.
-

Originally Posted by
hayrani
madem tahvillerde düşüş var, ben de değişim yapıp kvb'ye geçtim.
Yalnız bir kaç gün önce yine tahvillerde 0,50 lik bir düşüş vardı. O zaman da değiştirmiştim. Hiç bir şey fark etmemişti. Ama bu kez düşüş daha fazla bakalım ne fark olacak.
-
Takipteki hisse fonların tümü kırmızı gözüküyor. En az kayıp ACC'de en fazla kayıpta YDI'de olacak sanırım ama birbirine çok yakın kayıplar bakalım kapanış nasıl olacak.
-
NewsTR çok iyi zamanda vermişsin, tebrikler. Endeksin durumu hiç hoş görünmüyor gözüme.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
tzv 2% mi?...
-
-

Originally Posted by
shangil
allah tcd ni korusun!
Amin ama ben yarın sabah satış yazacağım, T+1 den dolayı yarın inşallah fazla hasar almayız. Endeks hoş olmadı.
-

Originally Posted by
admustafa
Takipteki hisse fonların tümü kırmızı gözüküyor. En az kayıp ACC'de en fazla kayıpta YDI'de olacak sanırım ama birbirine çok yakın kayıplar bakalım kapanış nasıl olacak.
YDI dün satış emri vermiştim, bugünki fiyatından satış yaparım umarım yarın 

Originally Posted by
Cannnnn
NewsTR çok iyi zamanda vermişsin, tebrikler. Endeksin durumu hiç hoş görünmüyor gözüme.
Sattım ama kararsız kaldım şimdi yeni fon için
Öyle görünüyor ama yarın bakarsın ralli yapar
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri