Sayfa 329/1000 İlkİlk ... 229279319327328329330331339379429829 ... SonSon
Arama sonucu : 7995 madde; 2,625 - 2,632 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1. TCD de olmayanlar tcdnin dusmesin mi istiyorlar?!

2. YATIRIM FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    TCD de olmayanlar tcdnin dusmesin mi istiyorlar?!
    Sözüm meclisten dışarı bizim insanımız başkasından ziyade kendisi kazansın ister... Düşünmezki hepimiz kazanalım, çünkü başkaları kazanınca psikolojik olarak rahatsız olur...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    bugün o web sayfasını kaydedin ve yarın oluşan işlemlerde fonunuzun içindeki tahvilleri tek tek bulup karşılaştırın,değerlemede fonun içindeki tahvillerin vadesi ve miktarı da önemli tabii ki.
    Sabit getirili menkul kıymetlerde acayip iyisiniz.
    Bir de hesap kitap olayınız değme bankacıya taş çıkarır.
    Bravo.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    16 kadar ziraat bankinin kendi tzv sin ayni gun fiyatina sata bilirmiyiz demi?
    shangil üstad,
    1530-1600 arasına kadar bankalarda değişiyor.
    Ziraati bilmiyorum.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

5.  Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    TCD de olmayanlar tcdnin dusmesin mi istiyorlar?!
    yok öyle bir şey
    son iki üç ayda 2 tane iyi trend vardı
    biri tahvilde 1000 puanlık düşüş
    bir de borsa 11000 puanlık yükseliş
    şimdi Tahvilde ve BİST'te ne kadar gidecek yol var.
    Bize binecek yeni tren lazım.

6.  Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Sabit getirili menkul kıymetlerde acayip iyisiniz.
    Bir de hesap kitap olayınız değme bankacıya taş çıkarır.
    Bravo.
    Tahvil piyasasının derin olduğu yıllarda hem hazine ihalelerine doğrudan teklif attım hem de 2. el piyasada sürekli al-sat yaptım.Şimdi aktif olmadığımdan biraz körelmişim ama idare ediyoruz yine de.

7.  Alıntı Originally Posted by Cannnnn Yazıyı Oku
    Sözüm meclisten dışarı bizim insanımız başkasından ziyade kendisi kazansın ister... Düşünmezki hepimiz kazanalım, çünkü başkaları kazanınca psikolojik olarak rahatsız olur...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    dostum elbette hepimiz kazanalım, insanda hasetlik olmayacak. ben de diyorum Allah buradaki forumdaşlarımın hepsine on versin, bana bir versin razıyım. ama borsa denen bu acımasız düzende para kazanırken şöyle bir düzen işliyor: birileri kaybetmeden birileri kazanamaz. çünkü ortada emek sarfedilerek veya normal bir ticaret söz konusu değil. adam tcd veya herhangibir endeks fonunu sattığında hemen düşmesini ister, mantıken yanlış olduğunu bilse de nefsi ister. düşsün de daha aşağıdan alıp tekrar yükselince daha güzel para kazanayım. satan kişi, artık borsanın çok yükseldiğini ve buralardan aşağıya düşeceğine oynar. buradan alan kişi de daha yukarıdan satacağına, yani borsanın biraz daha yolu olduğuna oynar. iki testi çarpışır, kırılan kaybeder, diğeri kazanır. kaybeden, ya zararına satmak zorunda kalır, ya da sabrederek yeni alıcıların gelmesini bekler. zaman zaman buralarda kazandığımız paranın helalliğinden dahi şüphe ederim. sadece dini yönden değil, vicdani yönden de şüphe ederim. ama gel gör ki adına enflasyon denen bir canavar, nasıl bir düzen, nasıl bir canavarsa artık, birikimlerimizi sabun gibi eritiyor. bi ara da yazmıştım ya, keşke eskisi gibi altın ve gümüşe dayalı bir para sistemi olsa, bu gün bir altına ne alıyorsam on yıl sonra da alsam inanın buralara girmem. her şeye en az yüzde 20 szam geliyor ki yıllık ortalamalar yüzde 50'ye dahi dayanıyor. sonra da tek haneli enflasyon olgusuyla paramızı para eritme sistemine yatırmak zorunda kalıyoruz. inanın bu işi sevmiyorum ama evin çocukların sorumluluğu ihtiyaçları derken bu saçma ve acımasız düzende ayakta kalmak için debelenip duruyoruz. Allah yardımcımız olsun.

8.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    bugün o web sayfasını kaydedin ve yarın oluşan işlemlerde fonunuzun içindeki tahvilleri tek tek bulup karşılaştırın,değerlemede fonun içindeki tahvillerin vadesi ve miktarı da önemli tabii ki.
    O web sayfasını ben kaçırmışım nerde?
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

Sayfa 329/1000 İlkİlk ... 229279319327328329330331339379429829 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •