Sayfa 257/506 İlkİlk ... 157207247255256257258259267307357 ... SonSon
Arama sonucu : 4044 madde; 2,049 - 2,056 arası.

Konu: KFEIN Kafein Yazılım Hizmetleri Ticaret A.Ş.

1. Teknoloji ve Yazılım Şirketleri
    HUBVC
    Hubvc – Teknoloji tabanlı startup yatırımları yönettiğinden ve fon oluşturduğundan.
    ( Yapay zeka, yazılım, e-ticaret, dijital oyun, akıllı kumaş, ödeme sistemleri v.b. )
    KAREL
    Karel – Haberleşme, yapay zeka, savunma, 5g , bazı istasyonları, akıllı şehirler v.b.
    ASELSAN
    Aselsan– Savunma, haberleşme, 5g, sağlık teknolojisi, radar ve uydu sistemleri, v.b.
    KAFEIN YAZILIM
    Kafein yazılım ; Her türlü kodlama ve yazılım , e ticaret, virüs programları, yapay zeka v.b.

2. Fırsat + Gelişim= Yüksek Değer / Zaman = Zaman Maliyeti Düşük Yüksek Kazanç
    Siz yatırımcılar olarak da, o hisse bu hisse dolaşmak yerine bu şirketler ve benzeri şirketlerden bir kaçını seçip beklemeniz en yerinde tercih olacaktır. Fiyata takılmak sizin bu fırsat değerden yararlanamamanıza neden olacaktır bunu unutmayın. Geleneksel yatırımcılığı unutmanız şart bu durumda yeni ekonomi yeni piyasa diyerek bu konu ile alakalı yazılarım devam edecektir.

3.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Fırsat + Gelişim= Yüksek Değer / Zaman = Zaman Maliyeti Düşük Yüksek Kazanç
    Siz yatırımcılar olarak da, o hisse bu hisse dolaşmak yerine bu şirketler ve benzeri şirketlerden bir kaçını seçip beklemeniz en yerinde tercih olacaktır. Fiyata takılmak sizin bu fırsat değerden yararlanamamanıza neden olacaktır bunu unutmayın. Geleneksel yatırımcılığı unutmanız şart bu durumda yeni ekonomi yeni piyasa diyerek bu konu ile alakalı yazılarım devam edecektir.
    Sayın marahaj aynı derinhisse gibi konuştunuz bu arada yazdıklarınıza tamamıyla katılıyorum ve bunun acı gerçeklerini yaşadım yukarıdaki yazılarımda da belirttim

DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Bu paylasimlarin tamami Derinhissenin makalesi. Sanirim kanal7haber telif hakki odemistir kendisine.

5.  Alıntı Originally Posted by horhoti Yazıyı Oku
    Sayın marahaj aynı derinhisse gibi konuştunuz bu arada yazdıklarınıza tamamıyla katılıyorum ve bunun acı gerçeklerini yaşadım yukarıdaki yazılarımda da belirttim

DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    1994 den beri bu piyasanın içindeyiz. Zaman zaman kesişir yollarımız derinhisseyle. İşini iyi bilen biri bana göre. Netaşta, goodyde iyi paralar kazanmıştık zamanında. Bu yol karel ve kfeinde kesişti yollarımız yine. Portföyünde çok hissesi var ama bazıları çok sığ ve fena gitmişler. Karel ve kfeinde gitti ama bu gidiş gidiş mi yoksa yolun başında mıyız bilemedim.

6. Aklın yolu bir.herkes sonunda derin hisse Önder i kabullenmiş.adam büyük yetenek.ekonominin başına koysalar ülke hızla toparlanır.Allah önder den razı olsun.büyük cevher kendisi.
     Alıntı Originally Posted by Atakan5234 Yazıyı Oku
    Bu paylasimlarin tamami Derinhissenin makalesi. Sanirim kanal7haber telif hakki odemistir kendisine.
    SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    1994 den beri bu piyasanın içindeyiz. Zaman zaman kesişir yollarımız derinhisseyle. İşini iyi bilen biri bana göre. Netaşta, goodyde iyi paralar kazanmıştık zamanında. Bu yol karel ve kfeinde kesişti yollarımız yine. Portföyünde çok hissesi var ama bazıları çok sığ ve fena gitmişler. Karel ve kfeinde gitti ama bu gidiş gidiş mi yoksa yolun başında mıyız bilemedim.
    Benim de kfein de kesişti kareli aldığım da eğer derinhisseyi tanımış olsaydım 11 TL den satmazdım ama kfein konusunda daha tecrübeli ve inancliyim

Sent from my DUB-LX1 using hisse.net mobile app

8. Umarım yarın %2-3 daha düşer de hisse rahatlar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 257/506 İlkİlk ... 157207247255256257258259267307357 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •