Sayfa 22/303 İlkİlk ... 1220212223243272122 ... SonSon
Arama sonucu : 2419 madde; 169 - 176 arası.

Konu: The last of the mohicans

1.  Alıntı Originally Posted by mohikan Yazıyı Oku
    DOW ve SP;

ikisi de son zirvelerini haftaya bıraktı.
    Bu kış başında bitmesi gereken zirveler Şubat sonuna kaldı.

Uzatmalarla maçı 90 dk değil 120 dk oynattılar.

Cok tesekkurler sn Mohican. Klavyene ve cizgilerine saglik. Adamlar istedikleri gibi top cevirebiliyorlarsa bizlere ekmek yok bu piyasalardan. "any which way to turn, but loose"......

2. Sn mohikan egpro daki dünkü hareket aşağı düzeltmenin bittiğine işaretmidir. Güncel bir yorum alabilirmiyiz.
    Birde orge 7.39 üzerinde artık kalıcı diyebilirmiyiz tşk

3.  Alıntı Originally Posted by mohikan Yazıyı Oku
    NUGYO...

Temeli süper görünüyor.

Ayrıntılı bilanço bakamam, ama kabaca baktığımda Özsermaye 144 milyon, kar 89 milyon. Piyasa değeri 375 milyon. F/K:3.

Buna göre bu hissenin uçması gerekiyor, ama 5 yıldır düzeltme yapıyor.

Halen düzeltmenin bittiğini gösteren bir işaret yok.

2012 zirvesini geçebilmesi için öncelikle üçgeni yukarı kırması gerek.

Aşağı kırarsa 2 TL görülebilir. Defter değeri 1.81 TL.

hocam üçgen yukarı kırılırsa nasıl olur bu konudaki sayımınızıda ögrenebilirmiyiz.malum altay tankı işi tümosanda sona erdi ikigün önce nurol holding bu işe talibiz açıklaması yaptı.ayrıca takasta toplanıyor görüntüsü var.http://uzmanpara.milliyet.com.tr/kap...iyoruz/811570/
    Son düzenleme : strateji6; 25-02-2017 saat: 12:50.
    YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

4. iyi günler son mohikan rica etsek tektu hakkında bir grafik paylaşırmısnız.teşekkür ederim

5.  Alıntı Originally Posted by Uyvar41 Yazıyı Oku
    Ayrıca Otokar sayımınıza katılmıyorum.
    Eskiden olduğu gibi otobüs ve hafif Zırhlı üretmiş olsa ve rutin hayatına devam etse söylediğiniz geçerliydi.
    Ancak BAE de yapmış olduğu Ortaklık ve Altay ihalesi şirketi ayrı bir klasmana atar ,tüm finansalları değişir ve yaptığınız sayım biter..
    Altay tankı olayını pek dikkate almayın derim.
    Zira otokar işini yani zırh bölümünü yaptı fakat motor ve aktarma organlarını yapacak olan tümosanda sıkıntı var.
    Hiç bir üretici hazır tank motoru vermediği gibi geliştirme aşamasında da teknik destekte bulunmadılar..
    Aktarma organları ile beraber geliştirme ve yeni anlaşma isteyen tümosanın talebi uygun görülmedi.
    Nitekim tümosanın cuma günü anlaşması fesedildi.
    Dolayısıyla seri üretime geçemeyen altay tankından otokarın extra kar elde etmesi şu an için ımkansız.

6.  Alıntı Originally Posted by mohikan Yazıyı Oku

Doların 3.50'ye kadar düşmeyeceği görüşünü koruyorum.

Ben Forexte USD/ZAR ve USD/Ruble işlemi yapıyorum ve bunlarda da dipler ya görüldü ya da 1 dalga kaldı.

Dün USDTRY' de de minor 1 dip yapabilir demiştim ama bundan vazgeçmiş görünüyor.

3.55'lerden 3.60'a tepti, dip 3.5562 ile görüldü, kısa-orta vade bu rakamı not ediniz.

Almayan varsa ''keşke bu seviyelerden ben de dolar alsaydım'' diyecektir.

1-2 aylık bir süreç içinde doların geri dönüşünü izleyeceksiniz.

Hisse senedi piyasaları daha sallanmadı.

Tüm dünyada öyle bir dalga geliyor ki; ne varlık fonu ne de rezervlerimiz bu dalgaya yetecek.

Arap sermayesi falan gelmeyecek, Reis umduğunu bulamadı, onlar kendi dertlerine düşecek.

Bu arada petrol 20 dolara düştüğü zaman Arap krallık ve emirliklerine de Arap baharı gelebilir.

Varlık fonu ise gazozdur, ahalinin gazını almak için bire birdir.

Bu fonun devletin bütçesini nasıl kevgire çevireceğini göreceksiniz.

Elin arabı, gavuru bunları görmez, bilmez mi sanırsınız?
    Arada kaynamasın.... Yatırımcı arkadaşların okumasında fayda var

7.  Alıntı Originally Posted by metin Yazıyı Oku
    Altay tankı olayını pek dikkate almayın derim.
    Zira otokar işini yani zırh bölümünü yaptı fakat motor ve aktarma organlarını yapacak olan tümosanda sıkıntı var.
    Hiç bir üretici hazır tank motoru vermediği gibi geliştirme aşamasında da teknik destekte bulunmadılar..
    Aktarma organları ile beraber geliştirme ve yeni anlaşma isteyen tümosanın talebi uygun görülmedi.
    Nitekim tümosanın cuma günü anlaşması fesedildi.
    Dolayısıyla seri üretime geçemeyen altay tankından otokarın extra kar elde etmesi şu an için ımkansız.
    Yapılacak kardeşim.
    Hemde Türk mühendisleri öyle bir yapacakki Altayımızı;
    Bütün Dünya görecek..

ilk 250 tank için sorun yok..

ilk 250 bizim için yapılacağından motor işinde sorun yok..

anlaşmaları tamam..

sorun ihraç etmek istediğimiz tanklarda..

motor firmaları o tanklar için motor vermiyorlar.

yani ilk 250 otokar tarafından yapılacak..

sonraki 1500 tank için ihale yapılacak..

en iyi teklifi veren firma parça parça işi bitirecek..tabi motor sorunu çözülürse..

ilk 250 tankın üretim süre tahminide 5 yıl..

motor işininde o zamana yetiştirilmesine çalışılıyor.

diye hatırlıyorum.

ytd

Sayfa 22/303 İlkİlk ... 1220212223243272122 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •