Ne hikmetse bu olaylar olurken shp (simdiki chp)koalisyon ortagiydi engellemediler.Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne hikmetse bu olaylar olurken shp (simdiki chp)koalisyon ortagiydi engellemediler.Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu KATAR haberi sonrası umarım DTH tartışması sona erer..
MB dövizleri satılıyor
Yok efendim bizim DTH lar mı açığa satılıyor
DTH böyle olduğu sürece dolar yükselemez..
Bi zahmet bitsin artık..
Son dakika… Bomba açıklama Rusya’dan geldi! Türkiye ile 2020’nin ilk yarısında…
Rusya'nın dış ülkelere silah satışından sorumlu tekel devlet şirketi Rosoboronexport Direktörü Aleksandr Miheyev, "Moskova Yönetimi'nin 2020'nin ilk yarısında Türkiye'ye S-400 karadan havaya füze savunma sistemi tedarik etmek için yeni bir anlaşma planladığını" söyledi.Reuters’ın Rus haber ajansı RİA’dan aktardığı habere göre; “Miheyev, “2020’nin ilk yarısında sözleşme belgelerini imzalamayı umuyoruz†dedi.
Türkiye’nin Rusya’dan S-400 hava savunma sistemi satın alması Ankara-Washington hattında ciddi gerilime yol açtı.
Bu kapsamda Amerikan Yönetimi, Türkiye’yi ortak üreticileri arasında yer aldığı F-35 savaş uçağı projesinden çıkardı.
ABD Başkanı Donald Trump, CAATSA (ABD’nin Hasımlarıyla Yaptırımlar Yoluyla Mücadele Etme Yasası) kapsamında Türkiye’ye ek yaptırımlar uygulaması yönündeki baskılara direniyor.
Zira; Başkan Trump, Türkiye’nin Rusya’dan S-400’leri almaya selefi Barack Obama döneminde mecbur bırakıldığını düşünüyor.
Bu sıkışık durumda, Katar'a neler verildi, neler vaad edildi acaba?
Bir tank paletle idare etmez artık...
*erdoğan: Enflasyon ve faizde tek hanelere inilecek-ntv
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
TCMB ve Katar Merkez Bankası arasında 17 Ağustos 2018 tarihinde imzalanan ikili para takası (swap) anlaşması, tadil edildi
TCMB: Yerel para birimleri üzerinden gerçekleştirilen ticareti kolaylaştırmayı ve iki ülkenin finansal istikrarına destek sağlamayı amaçlayan swap anlaşması ile tutar $3 milyar karşılığı TL ve Katar riyalinden $5 milyar karşılığı TL ve Katar riyaline yükseltilmiştir
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri