Sayfa 19/999 İlkİlk ... 917181920212969119519 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 145 - 152 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz V

1. Ne hikmetse bu olaylar olurken shp (simdiki chp)koalisyon ortagiydi engellemediler.
     Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    günaydın arkadaşlar,Bora Bey, Reha Bey sizlere sonuna kadar katılıyorum. Zamanında sivas olayında dönemin başbakanı T.Ç...kimsenin burnu kanamadı kazasız belasız atlatılmadı demedi mi ve diğer olaylar da aynı onun milliyetçilik devletçilik taslayanları çok gördük geçin bunları ..
    Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,563
    BOVESPA grafiğini dikkatlice incelersek tepeler hep yukarıya giderken MACD göstergesinde aksine tepeler hep aşağıda oluşmuş, acaba dünya borsalarında düşüşün fitilini birezilyamı ateşleyecek

3. Bu KATAR haberi sonrası umarım DTH tartışması sona erer..
    MB dövizleri satılıyor
    Yok efendim bizim DTH lar mı açığa satılıyor
    DTH böyle olduğu sürece dolar yükselemez..

Bi zahmet bitsin artık..

4. Son dakika… Bomba açıklama Rusya’dan geldi! Türkiye ile 2020’nin ilk yarısında…
    Rusya'nın dış ülkelere silah satışından sorumlu tekel devlet şirketi Rosoboronexport Direktörü Aleksandr Miheyev, "Moskova Yönetimi'nin 2020'nin ilk yarısında Türkiye'ye S-400 karadan havaya füze savunma sistemi tedarik etmek için yeni bir anlaşma planladığını" söyledi.Reuters’ın Rus haber ajansı RİA’dan aktardığı habere göre; “Miheyev, “2020’nin ilk yarısında sözleşme belgelerini imzalamayı umuyoruz†dedi.

Türkiye’nin Rusya’dan S-400 hava savunma sistemi satın alması Ankara-Washington hattında ciddi gerilime yol açtı.

Bu kapsamda Amerikan Yönetimi, Türkiye’yi ortak üreticileri arasında yer aldığı F-35 savaş uçağı projesinden çıkardı.

ABD Başkanı Donald Trump, CAATSA (ABD’nin Hasımlarıyla Yaptırımlar Yoluyla Mücadele Etme Yasası) kapsamında Türkiye’ye ek yaptırımlar uygulaması yönündeki baskılara direniyor.

Zira; Başkan Trump, Türkiye’nin Rusya’dan S-400’leri almaya selefi Barack Obama döneminde mecbur bırakıldığını düşünüyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Bu sıkışık durumda, Katar'a neler verildi, neler vaad edildi acaba?

Bir tank paletle idare etmez artık...

*erdoğan: Enflasyon ve faizde tek hanelere inilecek-ntv

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

TCMB ve Katar Merkez Bankası arasında 17 Ağustos 2018 tarihinde imzalanan ikili para takası (swap) anlaşması, tadil edildi

TCMB: Yerel para birimleri üzerinden gerçekleştirilen ticareti kolaylaştırmayı ve iki ülkenin finansal istikrarına destek sağlamayı amaçlayan swap anlaşması ile tutar $3 milyar karşılığı TL ve Katar riyalinden $5 milyar karşılığı TL ve Katar riyaline yükseltilmiştir

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,563

Sayfa 19/999 İlkİlk ... 917181920212969119519 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız