Sayfa 270/721 İlkİlk ... 170220260268269270271272280320370 ... SonSon
Arama sonucu : 5765 madde; 2,153 - 2,160 arası.

Konu: Madam Despina

Alıntı Originally Posted by obblomovv Yazıyı Oku
    15 senet irdelemişim.
    Etkileşim sayıyla 1!
    Onun da yazılanlarla ilgisi yok!
    Budur söylediğim.
    Olmuyorsa, olmuyordur...
    Hocam;

Sistemi anlamıyor olabilirler, eğer irdelediğiniz senet de okuyucunun elinde olan bir senet değilse ilgi göstermiyorlar. Ben kendi başlığımda dikkat çeksin diye avantajlı durumda olan senetleri renklendiriyorum, 3 sistemi aynı anda paylaşıyorum ama tek bir soru soran vatandaş yok. Büyük ihtimalle elinde bulunan senedin tabloya girip girmediğine bakıp gidiyorlar.

Eleştiri de olabilir, arkadaş sen bunu böyle yapmışsın ama şöyle yapsan daha iyi olmaz mı? Ya da bu senet listesi kalabalık bu sayıyı nasıl düşürürüz? gibi sorular bekliyorum ama yok. Size hak veriyorum, etkileşim olmayınca insanın hevesi de bir süre sonra kaçıyor.

Allah kolaylık versin...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

2. günaydın cümleten...hayırlı günleriniz olsun
    her iki üstadım da haklı o yüzden diyorum ki misafir olarak gelip bakıp giden arkadaslar üye olsunlar.Buraya iki satır da olsa birşeyler yazabilirler emin olun ki burdaki bilgilerin hiçbiri ucuz değil...birazcık emeğe saygı ve iletişimle ben sorunların cözülecegine inanıyorum...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    4,948
     Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Hocam;

Sistemi anlamıyor olabilirler, eğer irdelediğiniz senet de okuyucunun elinde olan bir senet değilse ilgi göstermiyorlar. Ben kendi başlığımda dikkat çeksin diye avantajlı durumda olan senetleri renklendiriyorum, 3 sistemi aynı anda paylaşıyorum ama tek bir soru soran vatandaş yok. Büyük ihtimalle elinde bulunan senedin tabloya girip girmediğine bakıp gidiyorlar.

Eleştiri de olabilir, arkadaş sen bunu böyle yapmışsın ama şöyle yapsan daha iyi olmaz mı? Ya da bu senet listesi kalabalık bu sayıyı nasıl düşürürüz? gibi sorular bekliyorum ama yok. Size hak veriyorum, etkileşim olmayınca insanın hevesi de bir süre sonra kaçıyor.

Allah kolaylık versin...
    sn oblomovv,
    sb BJK coccinella güzel özetlemiş... ama eksik kalan bir şey var ( eksik olan bilgi vermek birikim sağlamaktır ve sanırım her daim işe yarar)...
    ben teknik anlamında zayıf hatta çiroz belki de sıfırım... aslında sıfırım. yatırım sistemim ise bir senet alıp kafamdaki değere gelmesini beklemek,,,
    mesela bundan önceki carrefoursa idi (muhtemelen 3-4 yıl sürdü), sonra ALCAR maalesef fiyasko oldu ve son 2 bilançodan sonra önce soğudum sonra olanları müthiş bir zararla sattım. son 1,5 2 yıldır bir dostun uyarısı ile ( ALCAR yerine Holding almak daha mantıklı olmaz mı demişti ve argümanlarını ileri sürmüştü bana da mantıklı geldi ve sn emekli kumandana buradan da teşekkür ediyorum) ALARK toplamaya başladım. aslında istediğim miktarı tam alamadım ama hedefime gelince atıp muhtemelen ana paramı ya dışarı çıkaracağım ya da başka senet alacağım...

sizi okuyorum ve anlamaya çalışıyorum. benim yaşımda tekniği anlamak zor ama bilgi birikimime faydası olur en azından ileride alzaymır olmayı engeller ... muhtemelen sonra alacağım senetlerde bana faydası olacaktır muhtemelen diğer arkadaşlardan da benim durumumda olanlar vardır. bu yüzden sessizliği boşa saymayın...
    itibarda dolaş da gel dediğini belirterek tekraren teşekkür ediyorum

4. sn oblomovv kalabalik olmasin diye paylasmiyoruz...takipteyiz...Allah razi olsun

5. katmr 3,38... hatırlatma olsun...

6.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Hocam;

Allah kolaylık versin...
    Liste olayına talep doğrultusunda girdik... Bakalım. Teşekkürler. Bilmukabele.

Alıntı Originally Posted by xzabar Yazıyı Oku
    günaydın cümleten...hayırlı günleriniz olsun
    her iki üstadım da haklı o yüzden diyorum ki misafir olarak gelip bakıp giden arkadaslar üye olsunlar.Buraya iki satır da olsa birşeyler yazabilirler emin olun ki burdaki bilgilerin hiçbiri ucuz değil...birazcık emeğe saygı ve iletişimle ben sorunların cözülecegine inanıyorum...
    Bizde en ucuz şey emek. Hele bedava ise... Gram değeri yok...

Alıntı Originally Posted by tovbekar Yazıyı Oku
    sn oblomovv,
    sb BJK coccinella güzel özetlemiş... ama eksik kalan bir şey var ( eksik olan bilgi vermek birikim sağlamaktır ve sanırım her daim işe yarar)...
    ben teknik anlamında zayıf hatta çiroz belki de sıfırım... aslında sıfırım. yatırım sistemim ise bir senet alıp kafamdaki değere gelmesini beklemek,,,
    mesela bundan önceki carrefoursa idi (muhtemelen 3-4 yıl sürdü), sonra ALCAR maalesef fiyasko oldu ve son 2 bilançodan sonra önce soğudum sonra olanları müthiş bir zararla sattım. son 1,5 2 yıldır bir dostun uyarısı ile ( ALCAR yerine Holding almak daha mantıklı olmaz mı demişti ve argümanlarını ileri sürmüştü bana da mantıklı geldi ve sn emekli kumandana buradan da teşekkür ediyorum) ALARK toplamaya başladım. aslında istediğim miktarı tam alamadım ama hedefime gelince atıp muhtemelen ana paramı ya dışarı çıkaracağım ya da başka senet alacağım...

sizi okuyorum ve anlamaya çalışıyorum. benim yaşımda tekniği anlamak zor ama bilgi birikimime faydası olur en azından ileride alzaymır olmayı engeller ... muhtemelen sonra alacağım senetlerde bana faydası olacaktır muhtemelen diğer arkadaşlardan da benim durumumda olanlar vardır. bu yüzden sessizliği boşa saymayın...
    itibarda dolaş da gel dediğini belirterek tekraren teşekkür ediyorum
    Yaşla ilgilsi var mı...? Bilmiyorum. Ben de 47 olmak üzereyim. Bıraksak mı bu işleri?

Alıntı Originally Posted by acdc Yazıyı Oku
    sn oblomovv kalabalik olmasin diye paylasmiyoruz...takipteyiz...Allah razi olsun
    Estağfurullah yahu. O ne demek.

Alıntı Originally Posted by xzabar Yazıyı Oku
    katmr 3,38... hatırlatma olsun...
    Teşekkürler. Takip eden birileri var demek... Bu günlük olmadı.
    https://www.kisavade.com/
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

7. Endeks kopunca liste uzadı haliyle...:

Destek-direnç süzgecinden geçirince yeterli bar sayısına sahip olmayanlar liste dışı kalıyor. Bunu da çözmek lazım...:
    (Fiyat/Direnç)/Fiyat/destek) e göre diziliş...:

https://www.kisavade.com/
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

8. Teşekkürler üstadım liste için... Ben acemiyim baya bi verilen değerleri en garanti günlük kapanış değerleri olarak mi değerlendirmeliyiz. Saatlik grafiklerdeki saatlik kapanışlar günlük grafiklerde günlük kapanışlar olarak mi bakmalıyız.

Sayfa 270/721 İlkİlk ... 170220260268269270271272280320370 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •