Sayfa 408/1000 İlkİlk ... 308358398406407408409410418458508908 ... SonSon
Arama sonucu : 7995 madde; 3,257 - 3,264 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Vay benim bahtsiz bedevi kardesim benim...
    Hic yuzun gulmedi bu sene senin
    Faiz beklentinde tutmadi
    Gpg yaptin felan...
    Hepsi dediğime çıkacak,
    Gpgden çıkalı çok oldu,
    Dolardan bir kar veya zararim olmadi,
    Faiz konusunda seneye goruscez

Alıntı Originally Posted by mertkucukuncu Yazıyı Oku
    Hepsi dediğime çıkacak,
    Gpgden çıkalı çok oldu,
    Mert faiz haram
    Bunlar ondan oluyor
    Faiz yemeyi birak gel fon yatirimi yap
    Faiz degil bu deger artisi 😃😃😃

3.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    20dk daha bekle ustad
    Hoşgeldin web. Foruma hareket getiedin.

Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Hoşgeldin web. Foruma hareket getiedin.
    Hb syn tbey tskr ederim...sizlere faydali olmaya calisiyoruz....

5.  Alıntı Originally Posted by mertkucukuncu Yazıyı Oku
    Hepsi dediğime çıkacak,
    Gpgden çıkalı çok oldu,
    borsa konusunda eğitim verenlerin kitaplarında en başta şu cümle yazar: "sizin ne düşündüğünüz değil, piyasaların ne düşündüğü önemli". bu yüzden kendi öngörülerimiz kadar piyasanın ne yöne gittiğine de bakarak nasibimizi aramalıyız. bir yıl önce dolar alanlar sürekli olarak, "görürsünüz, bu dolar fena patlayacak, şimdi böyle tutuyorlar ama bi patladımı kimse tutamaz" diyerek bekleyip dünyanın zararını ettiler. mantığımıza yatmasa dahi piyasanın gidişatını da göz ardı etmeden yolumuza devam edip olası trent değişikliklerinde ise durumu yeniden gözden geçirmek, en mantıklısı.

Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    borsa konusunda eğitim verenlerin kitaplarında en başta şu cümle yazar: "sizin ne düşündüğünüz değil, piyasaların ne düşündüğü önemli". bu yüzden kendi öngörülerimiz kadar piyasanın ne yöne gittiğine de bakarak nasibimizi aramalıyız. bir yıl önce dolar alanlar sürekli olarak, "görürsünüz, bu dolar fena patlayacak, şimdi böyle tutuyorlar ama bi patladımı kimse tutamaz" diyerek bekleyip dünyanın zararını ettiler. mantığımıza yatmasa dahi piyasanın gidişatını da göz ardı etmeden yolumuza devam edip olası trent değişikliklerinde ise durumu yeniden gözden geçirmek, en mantıklısı.
    Syn hayrani boyle olabilecegini bilseler dolara girerlermiydi?

Belkide dediginiz zaman simdidir
    Belkide fondan kacip dolar alma vaktidir
    Bunu bilebiliyormuyuz
    Belkide seneye bizim icin yazdiklarinizi diyecekler 😃😃😃😃

7.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Syn hayrani boyle olabilecegini bilseler dolara girerlermiydi?

Belkide dediginiz zaman simdidir
    Belkide fondan kacip dolar alma vaktidir
    Bunu bilebiliyormuyuz
    Belkide seneye bizim icin yazdiklarinizi diyecekler ��������
    doğru söylüyorsunuz da buradaki ince nokta şu: piyasayla inatlaşmayacaksın. bir müddet bekledğin halde durum, beklentilerinin tersine işliyor, yok arkadaş bu benim dediğim gibi olacak diye yıllarca beklemeyeceksin, demek ki bi şekilde yanlış düşünmüşüm, piyasa farklı hareket ediyor, ben de azar azar piyasanın istikametinde pozisyon alıp kazanayım diyeceksin. burada da teknikçilerin trent noktaları baz alınabilir. ben doğal olarak bu işlerden anlamam ama aklı başında bir iki analisti dinlerim. borsada yabancılar nasıl hareket ediyorlar? pozisyonları artıyor mu azalıyor mu falan. borsamızın yüzde 65'i onların elindeyse onlar ne derse o olur. bu tür etmenleri de takip ederek mücadele ediyoruz, sonrası ya nasip zaten. yanlış karar da verebiliriz, hatasız kul olmaz, hatamla sev beni diye boşuna dememiş orhan baba. kendimizi de, dostlarımızı da hatalarımızla seveceğiz. bol kazançlar dileğiyle

Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    Bizde bu işlere dun başlamadık, elbette bunları biliyoruz, ben zaten doları s400 vakti ya kar ederim.edemezsemde mal çekerim o şekilde zarar olursa en kotu kapatırım diyerek aldım.

Sayfa 408/1000 İlkİlk ... 308358398406407408409410418458508908 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •