E peki negatif faizde bi yerde tıkanınca ne olacak
Onu da yazsa ya
Helga melga tamamda
Hans mı çıkıcak sonna piyasaya
Hallo Ben Hans memnun oldum
Siz kimsiniz Hanzo mu
Yok efenim olur mu hiç
Vs
Vs
Hacı bu işler dersle örnekle olmaz
Başka metot lazım
Son düzenleme : Moruk; 28-11-2019 saat: 18:31.
Erdoğan şeriat uygulaması sinyalleri veriyor. Suriye ile toplumu mesgul etme politikası iflas edince eski-yeni bir enstrüman gerekiyordu zaten.
Cuhmurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 6. Din Şûrası Kapanış Programı'nda yaptığı konuşmada İslam'ın sadece belli mekanlara veya haftanın belli günlerine ayrılmış bir olgu olmadığını, hayatın tümünü kuşatan bir kurallar bütünü olduğunu dile getirerek "Nefsimize ağır gelse de hayatımızın merkezine dinimizin hükümlerini yerleştireceğiz. Özellikle dini hayattan tecrit eden belli kalıplara belli davranışlara hapseden dogmatik anlayışlara itibar etmeyeceğiz." dedi.
Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkan diğer başlıklar şöyle:
'Müslümanlar manipülasyona açık hale geldi'
Şura kararlarının kapsamlı istişareler sonucunda ortaya çıkmış olmasını önemsediğini belirten Erdoğan istişarenin bir peygamber geleneği olduğunu ve Müslümanların şura geleneğini ayakta tuttukça başarıdan başarıya koştuklarını belirterek sözlerine devam etti:
"Son iki asırda yüzleştiğimiz pek çok sıkıntının gerisinde şuraya hak ettiği değerin verilmemesi vardır. kendi meselelerini özgürce konuşmayan Müslümanlar maalesef başkalarının yönlendirilmesine kimi zaman da manipülasyona açık hale gelmiştir. Ne yazık ki İslam ümmeti zamanla bir araya gelme, sorunlarına müşterek çözüm üretme platformlarını da kaybetmişlerdir. Bugünlerde pek çok konuda eksikliğimizi görüyoruz."
'Müslümanca yaşamakla emrolunduk'
Çıkar eksenli yaklaşımların İslam ümmetini ortak bir paydada buluşmaktan alıkoyduğunu ileri süren Erdoğan kişisel kavgalarını Müslümanlara verebileceği hiçbir şey olmadığını savundu ve şunları söyledi:
"Diyanet İşleri Başkanlığımızdan örnek olacak bir süreç yönetimi bekliyorum. Heyet bu 37 madde kararın kronolojik olarak hassasiyetle takibini yapmalı. Bizim inancımızda din sadece belli mekanlara haftanın belli günlerine hasredilmiş bir olgu değildir. İslam, hayatımızın tüm alanlarını kuşatan, kucaklayan ve kurallar, yasaklar manzubesidir. Yaşantımızın her anını düzenleyen bir dine inanıyoruz. Ömrümüzün sonuna kadar Müslümanca yaşamakla emrolunduk.
- - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
Winter is coming...
Bu konusmanin neresi elestirilecek bisey..
Musluman olanlar icin gayet guzel bir aciklama..Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben hikaye anlatıyorum, benim hayal ürünümdür. Yatırım tavsiyesi değildir.
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
https://m.ensonhaber.com/iskinin-zam...ret-geldi.html
Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri