Acc hisseleri bugün ne yaptı dostlar.acc yine defansta mı
Originally Posted by aliserpil2005 Acc hisseleri bugün ne yaptı dostlar.acc yine defansta mı Hem de ne defans zamaninda gs de defansta emre vardi bilirmisiniz. Saglam defans yapardi ama en guzel mankeni gotururdu 😃😃
Originally Posted by aliserpil2005 Acc hisseleri bugün ne yaptı dostlar.acc yine defansta mı Böyle ani yükşelişler ACC'ye yaramaz, hissesi artı bile olsa yarın eksi görebiliriz.
Originally Posted by myfinans Valla çözemedin, başlığa bir haller olmuş bugün Millet bir haftalik dususten sonra 1.21 endeks artisiyla moral buldu...
gpg ve tte haricinde değerini aynı gün öğrenebildiğiniz fonlar var mı
Originally Posted by traderpanda gpg ve tte haricinde değerini aynı gün öğrenebildiğiniz fonlar var mı Bankaci mustafa var. Birazdan gelir hepsini soyler... Sadicim ses ver nerdesin
Originally Posted by Webster Millet bir haftalik dususten sonra 1.21 endeks artisiyla moral buldu... 1.21 artış açıkçası benim hoşuma gitmedi.Böyle ani çıkışlar iyi olmuyor. Ben iki geri bir ileri istiyorum. Ufak ufak 98'e inelim.
Originally Posted by myfinans Böyle ani yükşelişler ACC'ye yaramaz, hissesi artı bile olsa yarın eksi görebiliriz. Tahminen ACC %0.1-0.2 değer kazanacak yarına
Forum Rules
Yer İmleri