insanolu olarak ne enteresanz deil mi stadm. bir ay nceleri borsa ykselirken neden ykselmiyor diye veryansnlarmz havalarda uuuyordu. u an takip ede ede adamlarn stratejilerini zmeye baladka kzmak bir yana, varsn daha az, ama kafamz rahat ekilde aylkta ppf'nin en kt drt kat gibi bir getirinin olabileceine bu stratejinin devam edecei varsaymyla ikna olup daha ok acc alyoruz
sabahtan beri acc konutuk ama ben burada ye olmadan bizi takip eden binlerce insan olduunu bildiimden bir konunun altn tekrar tekrar izmek istiyorum. tamam, acc deiik bir strateji uyguluyor ama bu fonun risk seviyesi 6. bu seviyeler 1 en az riskli, 7 ise en riskli ekilde ve acc'nin riski en riskli grupta olan 7'nin bir alt, yani 6. 6 ve 7, en riskli fon anlamna gelir ve hi bir ekilde bundan nceki getiriler, bundan sonra da olacak diye bir garanti yoktur. imdi bu fon nmzdeki ay ok yanl pozisyonlar ap ciddi eksi getirse, "ya kardeim, sen nceki ay ve yl ok gzel getirdin, ben buna gvenerek alm yaptm, imdi neden byle yaptn? diyemeyiz. alrken risk seviyesinin 6 olduunu grmedin mi derler adama. bunlar uzun uzun yazalm ki, insanlar bilinsiz ve hangi ortama girdiini anlamadan, "tamam ya, ppf alacamza acc alsak daha iyiymi, ben de onu alaym demesin. risk derecesi 6 olan bir fon aldn atlamadan alm yapsn, aman dikkat diyerek ve asla yatrm tavsiyesi olamayacan ekleyerek bol kazanlar diliyorum
elim gelmedi tcd den cikmaga!! valla para bloke olmus sanki!!!
arkadaslar tzv felan bitti sizce ne yapalim
fikri olan varmi?
ben paranin 100 de onun tcd yatirmisim cunku para tum bata bilir de zaten o fonda
Yer mleri