Sayfa 787/916 İlkİlk ... 287687737777785786787788789797837887 ... SonSon
Arama sonucu : 7328 madde; 6,289 - 6,296 arası.

Konu: KUTPO - Kütahya Porselen

1. 3 yıl önce 10 tl den dönmüştü. O zaman ki dolar kurundan fiyatı yaklaşık 3.7-4 dolar $ arası bi fiyat yapıyordu diye aklımda kalmış.
    Şu an 1.5$ bile değil. Yani şu an 20-22 tl olsa olsa anca kafa kafaya gelir. Yaklaşık dolar-tl hesabı %350 yatırımcı ezilmiş zararda.
    Grafitici teknikçi bi kardeşimiz dolar grafiği atabilir mi))) doğrumuz ortaya çıksın)))
    Yani dolar artışına göre aslında fiyat yerlerde. Minumum 3$ olması gerenk ki dolara enflasyona karşı 3 yıllık eziklik bi nebze yumuşasın.
    Bi de Kkaan nikli bi kardeşimiz vardı seneler önce, fabrikanın içinden çöp konteynerlerinin yanından yazıyorum, az önce stokta yıllarca bekleyen satılmayan tabakları çöpe attılar falan yazıyodu. Nerde acaba? Kıymetli yorumlarını merak ettim. Borsada tek bildiğim şirket bu diyordu, kendimi bu şirkete adadım falan yazıyordu. Özlendim kardeşim. Arada bi ses ver ne alemde fabrika , çöp konteynerleri, stoklar nasıl? Stokta bekleyen satılmayan seri falan var mı ki? Bi stoklara baksan))) Malüm yılbaşı geliyo eğlenceler başlıyo, tabak kırmacalar pavyonlarda vs vs))) neyse
    Yatırım tavsiyesi değildir.

2. borsa 108 bine dayanmış, nerede ise son süreçte %50-60 gitmeyen kağıdı ve spekülatörünü her gün dövüyorlar, en son gördüğü 9 tl seviyesinden (ki oraya gelene kadar her gün her saniye yatırım yapanın burnundan fitil fitil getirdi ve maliyetler yüksek olduğu için çok az kişi o fiyatlardan faydalanabildi) düştüğü çukurdan hafif hafif kıpırdaması ve hala (3 yılı geçti) o fiyatı yakalamamış olmamasına rağmen umut arıyoruz,beklentiye giriyoruz. Bilançolarda ki yaptıkları ve olumlu olan haberleri verme mantıklarına rağmen

3. Son 1.5 senedir ara vermiştim. Bu sene mart gibi Fenerbahce ile yeşil sahalara geri dönmüştüm))). Epeydir araştırıyorum inceliyorum okuyorum bilanço haber bakıyorum
    Geleceği tabi ki rabbim bilir, bizim ki hayal etmek lakin borsacı mantığıyla seneye 1-2 bel ki 3 sene geleceğini çok parlak gördüğüm şirketler:
    En tepede Kalkınma bankası: beklenti dolu, dolu, müthiş bi kağıt olabilir lakin tahtası fırtınalı, bürüt türüt vs )))
    Fener: Yargıtay kararını bekler
    Aslan: Kanal istanbul bekler
    Diğer ikisi de Pınarsüt ve bu Kütahyaporselen: bu 2 sini de oldum olası borsanın en karlı sağlamve fakat hakkı verilmeyen 2 şirketi olarak görmüşümdür.
    Bu 5 inden şu an poryfoyomü 3 e böldüm. Nasip kısmet
    Yatırım tavsiyesi değildir.

4. PD dd ile kasadaki nakit fiyatın da islem goruyor

az evvel vasfıye teyze, palaya bir fırça attı.. akıllara zarar.. '' kanal dışına çıkmışsınız ne oturuyorsunuz burada ,ya senas sonu yada yarın gereğini yapın'' dedi ve kapıyı vurup gitti.. pala hala 6.55 altına inerim diye elindekı sopa ile tehtid ediyor..vasfıye teyzeden çekinıp stop bile yapamadım.. yarın ne olacak bekliyorum...

mesajı yazdım tam gidiyordum gülistan ile selahattin de geldi.. pala gülistandan çekinir.. bakalım hangisi daha yaman..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

6.  Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    az evvel vasfıye teyze, palaya bir fırça attı.. akıllara zarar.. '' kanal dışına çıkmışsınız ne oturuyorsunuz burada ,ya senas sonu yada yarın gereğini yapın'' dedi ve kapıyı vurup gitti.. pala hala 6.55 altına inerim diye elindekı sopa ile tehtid ediyor..vasfıye teyzeden çekinıp stop bile yapamadım.. yarın ne olacak bekliyorum...

mesajı yazdım tam gidiyordum gülistan ile selahattin de geldi.. pala gülistandan çekinir.. bakalım hangisi daha yaman..
    Sayın esozcan mesajlarınızı okumaya ve anlamaya çalışıyorum. Takma isimlerle birilerine mesaj mı veriyor sunuz yoksa biz ky için bilgi paylaşımındamı bulunuyorsunuz anlamadım. Ky olarak bilmemiz gereken bir konu var ise direkt olarak yazmanız daha faydalı olacaktır diye düşünüyorum

GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by erdem ustun Yazıyı Oku
    Sayın esozcan mesajlarınızı okumaya ve anlamaya çalışıyorum. Takma isimlerle birilerine mesaj mı veriyor sunuz yoksa biz ky için bilgi paylaşımındamı bulunuyorsunuz anlamadım. Ky olarak bilmemiz gereken bir konu var ise direkt olarak yazmanız daha faydalı olacaktır diye düşünüyorum

GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sn erdem üstün,sizi bu şekılde düşünmeye sevk ettiğim için kusura bakmayın..mesajlarımda hıç kımseyı hedef almıyorum..
    kısada yoğun ışlem yapıyorum.. bu bende baskı, stres oluşmasına sebep oluyor.. bunu üzerimden atmak için piyasaya bıraz alaycı yaklaşmak bazen de piyasa ile dalga geçmek beni rahatlatıyor.. ancak yazdığım her mesajda senet ile ilgili bir teknık bilgi vermeye özen gösteriyorum.. son mesajımda kısada 6.55 in çok önemli olduğunu belirtmem gibi.. üyelerden birinin burada yazmamamı istemesi benim için yeterli olacaktır.. iyi çalışmalar..
    bu mesajın teknık bilgisi; otobana 6.83 üzerinde çıkılacaktır. ne bunu 3-4 seans içinde gerçekleştırmelıdır..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

Sayfa 787/916 İlkİlk ... 287687737777785786787788789797837887 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •